problem
-
haxzorshax
problem
ok jaz sn novi na toti strani pa nijam se dosti iskusn z sajenjem in jaz sn sado nekaj pa so me skifi dobli samo problem je ko niso otprli kartoteke in nic 3 so mi dobli ime priimek vzeli toto so sli samo rekli so da nebi vec kaj probavo ker lahko da bom mel hisne preiskave jim naj verjamem al lahko komot naprej novo posadim
Lp!
Lp!
Re: problem
Quote:
ok jaz sn novi na toti strani pa nijam se dosti iskusn z sajenjem in jaz sn sado nekaj pa so me skifi dobli samo problem je ko niso otprli kartoteke in nic 3 so mi dobli ime priimek vzeli toto so sli samo rekli so da nebi vec kaj probavo ker lahko da bom mel hisne preiskave jim naj verjamem al lahko komot naprej novo posadim
Lp!
Svetujem ti, da vseeno raje še malo počakaš preden začneš ponovno saditi.
Lp!
Svetujem ti, da vseeno raje še malo počakaš preden začneš ponovno saditi.
LP, ekolog
Lahko bi se malo bolj potrudil pisati slovnično.Konc koncev si na forumu in ne nvem in the ghetto:P. Drugač pa, če so te dobili,bodi prepričan da te bodo opazovali, tko da rajše se umiri.Čeprav jaz bi se šel sabljat z njimi,glede na to da ni bilo zapisnika,kartoteke itd.... To pomeni so staf med seboj potalali, kar pa ni nič nenavadnega.
Če ti bi kaj dobili ti bi tud hišno delali tako da dvomim da se je to zgodilo.....
-
haxzorshax
Quote:
Če ti bi kaj dobili ti bi tud hišno delali tako da dvomim da se je to zgodilo.....
ja samo male so ble pa je zato pomoje tak da ni nic ko sem reko da je industriska pa je tak al tak reko da bojo mogoce hisne ce mi dobijo kaki joint al pa kaj takega zato pa me zanima ce bi al nebi
ja samo male so ble pa je zato pomoje tak da ni nic ko sem reko da je industriska pa je tak al tak reko da bojo mogoce hisne ce mi dobijo kaki joint al pa kaj takega zato pa me zanima ce bi al nebi
...*#06#...to je serijska številka mobitela...
– uporabljajte na lastno odgovornost!!
NOKIA
*#06# for checking the IMEI (International Mobile Equipment Identity).
*#7780# reset to factory settings.
*#7760# Manufactures code.
*#67705646# This will clear the LCD display(operator logo).
*#0000# To view software version. Beri dalje »
SAMSUNG
* # 06 # IMEI number
* # 0289 # Preskusni način
* # 0228 # Informacije o bateriji
* # 0673 # Preizkus MP3
NOKIA
*#06# for checking the IMEI (International Mobile Equipment Identity).
*#7780# reset to factory settings.
*#7760# Manufactures code.
*#67705646# This will clear the LCD display(operator logo).
*#0000# To view software version. Beri dalje »
SAMSUNG
* # 06 # IMEI number
* # 0289 # Preskusni način
* # 0228 # Informacije o bateriji
* # 0673 # Preizkus MP3
IMEI = Serijska št. telefona, vsak ima drugačno. Če izgubiš telefon bi policiji povedal IMEI in bi ga poiskusili poiskati.