OUTDOOR 2018
Re: OUTDOOR 2018
Ne nč se ne boj,res taprav minus je škodljiv 
Ja @cigumigu nč te ni,si rešil problem?motorist napisal/-a:@cigumigu, si rešil težavo oz. ugotovil, kaj bi lahko bilo narobe? imam točno enak problem...cigumigu napisal/-a:115l smart pot..Skunker napisal/-a:Kje mas to u loncu? Mogoce prevec bat guanota?
Lep pozdrav vsem skupaj,
sam imam zunaj še vse štiri moje punce:Purple haze, G13 haze, White widow in Jamaican dream, zaenkrat jim gre dobro, so v petem tednu cvetenja, tako da bomo videli.Lani sem moral premakniti G13 haze noter začetek oktobra, da je končala pod lučmi.
sam imam zunaj še vse štiri moje punce:Purple haze, G13 haze, White widow in Jamaican dream, zaenkrat jim gre dobro, so v petem tednu cvetenja, tako da bomo videli.Lani sem moral premakniti G13 haze noter začetek oktobra, da je končala pod lučmi.
@tostre
ja, žalujem..
jim ni pomoči, gnitje stebla-korenik, na obeh...sem naredil napako ker sem imel posodo čisto na tleh in glede na to da je široka posoda ni "dihalo" oz odvajalo vode v sredi in posledično začelo gniti..
Zaenkrat še rastejo..mogoče bo 20ka..
Zgledajo pa katastrofalno..
Lekcija za drugo leto
lp
ja, žalujem..
jim ni pomoči, gnitje stebla-korenik, na obeh...sem naredil napako ker sem imel posodo čisto na tleh in glede na to da je široka posoda ni "dihalo" oz odvajalo vode v sredi in posledično začelo gniti..
Zaenkrat še rastejo..mogoče bo 20ka..
Zgledajo pa katastrofalno..
Lekcija za drugo leto
lp
uf škoda,res
Nasvet-korito imej podloženo da je nad podstavkom.Glej mojo sliko na str.30.
Nasvet-korito imej podloženo da je nad podstavkom.Glej mojo sliko na str.30.
Ja, ni kaj..je šlo predobro za prvič
bo drugo leto boljše
si pa lahko samo predstavljam koliko bi dali ven, če bi ostali zdravi do konca..
Sej tud zunanje gojenje ni kr tko.Vedno je neki novga.
Jest bom tud težko sfural svojo do popolnega konca.Me marostarska megla in vlaga prav jezita.
Šele dober mesec cvetenja pa prva plesen,hudiča.
Še dobr da so avtomatiki pod streho 
Jest bom tud težko sfural svojo do popolnega konca.Me marostarska megla in vlaga prav jezita.
Šele dober mesec cvetenja pa prva plesen,hudiča.
ja, ni kar tako
nič, držim pesti, till next year 
lp
lp
Dejmo dečki popajte slike lepotic, da vidmo kakšno je stanje...