Outdoor 2015
Re: Outdoor 2015
poglej si malo po konoplja.org ali uporabi iskalnik. Škoda je smetiti temo s stvarmi, ki so drugačne od naslovne teme.
-
lucyinthesky
Lep pozdrav!
Imam eno vprašanje.. letos sem zadel na nagradni igri semena od Greenhouse seeds Arjan's Haze #1. Posadil sem 2 roži in že nekaj časa cvetita. Zanimam me če je možno da ta sotra nima vonja ker rože nimajo nobenega vonja? Ali je možno, da so bila semena fake, čeprav so od Greehouse?
Imam eno vprašanje.. letos sem zadel na nagradni igri semena od Greenhouse seeds Arjan's Haze #1. Posadil sem 2 roži in že nekaj časa cvetita. Zanimam me če je možno da ta sotra nima vonja ker rože nimajo nobenega vonja? Ali je možno, da so bila semena fake, čeprav so od Greehouse?
Včasih med cvetenjem nimajo močnega vonja in se razvije šele po sušenju čez nekaj časa, ko jih daš v kozarce za vlaganje.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Zadnjič spremenil gonzalez, dne 04 Okt 2015, 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Nekaj mi res ni nikak jasno in upam da ima kdo odgovor. Danes sem odrezal eno malo vejico po tednu dni sušenja in nekateri bati imajo semenke! Ampak ne vsi. Včasih je v katerih več, včasih pa nobene. Imel sem feminizirana semena, predvidevlam pa da če bi bil moški nebi imel tako malo semenk. nekateri bati jih sploh nimajo nič. Prosim izkušene za odgovor. Bati še niso suhi, to sem odrezal da stestiram malo kakovost.
pa so tudi meni spizdli...no ja..kar naj se jim jebe...škropivo še ni izven karenčne dobe... pa lep pozdrav
wedy napisal/-a:pa so tudi meni spizdli...no ja..kar naj se jim jebe...škropivo še ni izven karenčne dobe... pa lep pozdrav
Kako škropivo si uporabljal za kaki cilj?