Quote:
1. Ko boš listke trgou stran, ne rabiš nobenih rokavic...jaz si roke samo s šnopcem operem, pa gre use v sekundi stran...rokavice samo motijo k se še bolj lima use skp...
2. Po mojih izkušnjah boš dobil nekje 100-150g posušenga stafa, kar je čist ok za kalašnike...če bi pa imel recimo skunk nr1 pod istimi pogoji, bi dobil pa 250g suhe robe, pa še nebi imel dosti dela s trimanjem...
Je en kolega izjavo da bo dal dve 600w lampce, pa sm jz reku da lahko prčakuje okrog kile, če bo uspešen...Pa je reku da mora bit najmn 2 kile...ni šans...še s hidro nebi tok napravo. Vsak k pogleda bilke v growbox, pravi u mater to pa bo ziher pol kile...na koncu k se to posuši, pa če so puhli batki...deli s pet. Če so pa oni krispy batki k že zgledajo suhi, pa nabiti, zna bit lepa teža....
Sporoči kolk bo suhe robe...aja pa kok watno lapco si meu??
Če ti uspe narediti gram na wat žarnice si zmagal, ampak za to je potrebnih enih par rundic zgrowat. Tist ki misli, da bo na 2x600w v prviem growu dobil kilo... haha, dobr vic.
Vse kar je več gramov kot je polovična wataža žarnice, je za moje pojme že lep uspeh.
Če bo 100tka iz kalašnikov bo super, ker bati zgledajo ena srednja žalost, pomojem tudi prešvoh žarnica za tak grow