Mene pa zanima(ker se približujem koncu prvega growa) kako naj vem kdaj so rastlince fertik za sušenje? Mam sicer kalašnikove in naj bi bla faza cvetenja 59 dni(kar je minilo prejšnji četrtek), se prav da je dans 63 dan in me zanima če ne bo nič narobe če bom pustil dlje kot je pričakovano(da mi ne bo zdej na koncu slučanjo kej zgnilo al pa kaj drugega), mislu sm pa pustit še kakšen teden ali mogoče dva... Je pa stanje tako, da majo bati na vrhu rastlince že eno 85% ful temno rjave laske(nekateri so še dost beli), medtem ko so tisti na dnu še čisto beli(mi je jasno da rastlina bolj dobiva na vrhu kot na dnu), pa me zanima al počakam z žetvijo ko bojo tud tisti bati na dnu rastline dosegli pravo obliko al ne? Ker se "bojim" da če bi predolgo pustil in čakal da se dokončajo tud spodnji bati da bi mi tazgornji glavni bati zgnilli, ker zgledajo že dost zreli(ne še čist, ampak kot pravim jz bi reku še kak tedn al pa dva)... Aja pa če ma mogoč to kej veze, da bi mi rable dlje časa da končajo fazo cvetenja in sicer da sem jih imel v fazi vege 8-9 tednov?
Zdej če bo kerem v pomoč lahko tud poslikam, sam se pomojem ne bo nekej fajn vidlo ker nisem nek ekspert v makro slikanju, se pa veselim vsakga dobronamernega komentarja/kritike...

Pa lep pozdrav!