Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
To pa je vprašanje pa pol,,kakšno sliko ulepi pa ti povemo če je ok..
Imam v outdooru še dve crimei blue in od danes naprej baje ne bo več dnevna temperatura več kot 20 stopinj, nočna pod 10 stopinj celzija. Je v takšnih pogojih smiselno zadevo grovat še en teden oz. max do 15 oktobra? Bom v takih pogojih v enem tednu sploh kaj pridobil na kvaliteti ali kvantiteti ali je zguba časa in zadevo takoj posekam? Kaj pravite?
Od zdaj naprej bo se še samo plesen širila po rožah,ko vam dopuščajo pogoji samo posekajte.
Quote:
Zgleda čist obično, samo ko primem verh, ta ni nič lepljiv... Je pa hermafrodit,semen na tone... Včerej sem jo obesil, bom počakal, da se kulturno posuši, sam me mal skrbi da, ne bo "maneverska" sorta...
Bom zvečer še nalimal fotko...
Zgleda čist obično, samo ko primem verh, ta ni nič lepljiv... Je pa hermafrodit,semen na tone... Včerej sem jo obesil, bom počakal, da se kulturno posuši, sam me mal skrbi da, ne bo "maneverska" sorta...
Bom zvečer še nalimal fotko...
Aha, a potem, če je temperatura pod 23 stopinj najbrž ne dobiš več dosti ali skoraj nič na kvaliteti, ampak samo plesen? Torej gremo sekat...
Fora je da,ko temperature enkrat padejo pod 2 celzija,potem začne roža umirat počasi pol pa je logično plesen močnejša,ko roža nima več tolikšne obrambe oz. sploh je nima..lp
timoslav ja vem, da če je temperatura pod 2 stopinji, da roža v bistvu umre, sam če je čez dan recimo 22 stopinj in čez noč ne bistveno pod 10 stopinj, a v enem tednu res ne bom nič pridobil oz. zelo malo? Če je res tako potem grem čimprej ko se malo osuši posekat. Hvala za pomoč!
drlutka - ja prej bi povedal da je hermič, bi takoj dobu odgovor. To za kadit ni, iz semen bo pa isto sam hermič pršu če boš ta kalil.
Ah, ja, pa drug let...
-
puddleofweed
kwa pol je kul susit na podstresju,ceprov so tok nizke temperature.pa se na izi prepih je...any