Kuharski recepti
Re: Kuharski recepti
http://www.myspace.com/increationwetrust/videos/remarcable-recipe-for-baking-cannabis/103088658
Uporabljaš maslo v kockah in ne margarine. Ponavadi daš kr une kocke, za 250g perja, daš lahko 5 kock masla.
Za vsak slučaj malo prečekiraj forum, ampak mislm da bi 250g masla iz 50g perja mogu bit že kr pošten cannabutter
Za vsak slučaj malo prečekiraj forum, ampak mislm da bi 250g masla iz 50g perja mogu bit že kr pošten cannabutter
-
cannabismaster
250g masla na 50g perja? če bi govorili o mastnih bulah pol še nekak, s perjem pa nikakor NE! js ponavad delam 2:1 (perje:maslo) pa so lihprov
na tvojem mestu bi dal sam 100g masla, pa še to če maš kako staro perje ne prčakuj nekih hudih keksov...
pa najbolš ti je da vse skup prekuhavaš v vodi(max 3,5h), ker v tem primeru se ti vs THC veže na to maslo, za razliko od mleka, ker tam ti ga pa ostane kr nekej v samem mleku! edin če boš na konc kombinirov mleko+kuksi - sam to je pa brutala
na tvojem mestu bi dal sam 100g masla, pa še to če maš kako staro perje ne prčakuj nekih hudih keksov...
pa najbolš ti je da vse skup prekuhavaš v vodi(max 3,5h), ker v tem primeru se ti vs THC veže na to maslo, za razliko od mleka, ker tam ti ga pa ostane kr nekej v samem mleku! edin če boš na konc kombinirov mleko+kuksi - sam to je pa brutala
Enjoy what is Natural!
-
USBN
pa fajn je tudi perje 2-3x prekuhat v sami vodi (pomeni 2-3x vodo zamenjaš) da spereš vso barvo, umazanijo in okus ven, preden daš maslo not. Ker thc se tak ne veže na vodo tak da ne gre ven nič thcja, kot nekateri mislijo.
Jaz sem enkrat dal dve metrski bilki z nabitimi vrhi not z dvema kockama masla pa je blo too much
Jaz sem enkrat dal dve metrski bilki z nabitimi vrhi not z dvema kockama masla pa je blo too much
Če delaš mleko je že pomembno, da prej kuhaš v vodi, če pa delaš maslo pa ni pomembno, ker se na maslo veže samo thc, okus in barva pa se bosta vezali na vodo.
-
USBN
tule se pa ne strinjam..ko sem prvič maslo kuhal nisem nič prekuhal prej perja, pa je bil ogaben okus&vonj masla, naslednjič, ko sem prekuhal prej, pa sploh ni blo nobenega vonja ali okusa po perju.
Lp
Lp
Zdaj ne vem kakšen je tvoj način delanja masla, moj je tak: Posodo napolniš z vodo in perjem, na vrh vržeš maslo in kuhaš par ur. Ko skuhaš vzameš ven perje, potem pa počakaš da se maslo strdi in ga pobereš iz vode. To pišem zato, ker sem že videl čudne načine delanja masla.
-
cannabismaster
tule ma USBN prav, enako je blo pr men v štartu nisem nikol predhodno prekuhaval perja v vodi, pa je blo maslo temnejše barve + keksi so imeli zlo močn okus po perju, tak da vsem priporočam, da prej prekuhate perje (3-5min)
lp
lp
Enjoy what is Natural!
-
WeedSmoker
Evo tu en video za en recept, zgleda delicious http://www.youtube.com/watch?v=uDTekMAYY1w
No light, no buds!!!
Jes pa ponavad dam mleko, lih učer sm kuhov dons maslo pobrav.
Mleko je pa za palačinke, puding...
Po palačinkah smo se enkrat 2 ure po šumi lovil pa z želodi obmetaval k 5 le stari otroc:P xD
Dons pa omleta za zajtrk. PA dober tek
LP
Mleko je pa za palačinke, puding...
Po palačinkah smo se enkrat 2 ure po šumi lovil pa z želodi obmetaval k 5 le stari otroc:P xD
Dons pa omleta za zajtrk. PA dober tek
LP
kar seješ, to žanješ!