70W SCROG grow
-
USBN
Re: 70W SCROG grow
ohoho ne me basat, lih k sm se pelau zdejle pred uro iz ljubljane domov sm razmišlu o teb in o tvojem 70w growu in zakaj ni nič updejta. Ko pridem domov pa tole
lepe so, ni kej!
lepe so, ni kej!
no lepo da nekdo spremla temo
-
USBN
hehe verjamem, drugače pa men je veselje gledat ker imam tud sam izkušnje z 70w scrogom (lemon skunk in AMS) pa me zanima kako se bo teb izšlo ^^ izgleda odlično...boš poročal konec growa tudi o yieldu in dal kak smoke report?
Sevede da bom poročal Kolk rož si imel, kolk velik plac in pa kak harvest je bil?
-
USBN
Sicer je že to dolgo nazaj, ampak če me spomin ne vara sem imel eno Lemon skunk in dve A.M.S. (oboje od GHS), furau sm scrog, dobu sm pa menda okoli 70g.
velikost placa: 45x55x120
velikost placa: 45x55x120
to ti je 1g/1W...odličen rezultat
Na mojih se bulce že mal bildajo, sam ne pričakujem 70g, mal manj...ampak nima veze, važn da je moje, pa da je za kadit
Prlimam kmal nove slikce.
Na mojih se bulce že mal bildajo, sam ne pričakujem 70g, mal manj...ampak nima veze, važn da je moje, pa da je za kadit
Prlimam kmal nove slikce.
-
2pac_smoker
lpolpo tole raste pod lučko
dons spet mal slikal. rožce kr fajn dobivajo na masi
Lp
Lp
-
USBN
Zelo lepo, vedno bolj mastne in debele zgledajo bule
Kolko časa si pa ovijal pod mrežo preden si dal na cvetenje?
Lp
Kolko časa si pa ovijal pod mrežo preden si dal na cvetenje?
Lp
Na vegetaciji sem jih imel slab mesec, kdaj so mrežo prerastle pa res ne vem. Pač sem jih porinil pod mrežo ko so jo prerasle. Še v času cvetenja na začetku, sem jih spodvijal, ker so se res ogromno rastegnile.