Kot vidte sm "čist" nov kle hhee. Pač zdej že berem ta forum 2 dni pa nism kej pamtnga prebrau, oz mi je ostalo še veliko vprašanj ne odgovorjenih. Pa bom kr tukej uprašou kaj in kako, če ni blema.
No začnimo:
Cez kak teden 2 bom dobil bilke okol 10-15cm velike, k jih nameravem posadit v Gozd. Pa na sončno stran(izsekan).
Zemlja:
Zemlja je pač humus(gozd) ilovica in glina. Prebrau sm da je ta kobinacija najbolj? tku da bom ta tedn šou skopat lukne pa me zanima kok globoko naj skopam, kaj naj dam za eno zemljo not?
potem glede bilk. Jst jih pač normalno posadim zalijem in to je to? Na kaj nej bom ful pozorn s kom nej zaščitm malo pred lovci pa drugimi škodlivci?
Zalivanje:
Potem glede zalivanja. Vem odvisno od vremena itd... Pač zalijem takat ko bo zemlja res suha? ker pač bilke boje v naravi in je vse odvisno od vremena.. tku da če bi mi kdo na kratko okol tega povedou malo.
Gnojenje:
razmislou sem da ko bom seu skopat lukne, da še malo pognojim zmeljo. Razmislam da bi sou k bakici pa biu vzeu mal gnoja pa bi tam okol nametou kjer bojo bilke? hehe. Pač povejte mi s kom nej pognojim pa pač pol v nadaljevanju skom naj kej pognojim še.
Kire bilke za ven?
Pač kolega me je prašou kaj rabm, pa sm reku da nvem kaj bi še. Prebrau sm da je domača najbol za vn da je najman dela posadiš pa čakaš in to je to? je to res?
sam jst travo kadim ze doug cajta, jst uzivam u tem pa je kr drago ratalo zatu bi meu zase kako skuno al pa kej? kiro kej priporočate? hvala
Zaenkat je to to, za več uprašanj če se bom kej spomnu bi blo fajn, če bi mi kdo na pm poslou svoj msn da bi ga tam prašou več da nebom tukej smetiu.
Res hvala za odgovore pa prosm odgovorte v celoti ne par besed, pa čim več odgovorou

Pa še enkat se opravičujem, da tukej smetim s tem. Lp

vzam dobro voljo sredstvo za razkislevanje tal in bo za zacetek za pripravo tal dovolj. za gnojenje ti priporocam bogatin in ne pozabi nehat gnojit z bogatinom nekje sredi julija... ker v fazi cvetenja ti ne priporocam dodajati dusika. upam da sm ti dost nakratko povedal. ;D a ja pa za zacetek ti priporocam semena od kaksne albanke