Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Weedster super na icmagu pisejo da dajo 6ml na galon micro in 9ml na galon bloom.(6-9) Ce te prav razumem potem takem jaz dam na 10l (15-25). Kar pa je mal prevec. Jih bo spet zakurlo in se mi zdi nemogoce da oni furajo celo cvetenje sam z tema dvema gnojloma. Aja plus calmag dodatek
Potem pa začni z polovico ali še manj in zvišuj ... Treba gledat kak se rožice obnašajo in temu primerno delat spremembe..
<3 Mary Jane !
Ja potem je bols da zacnem z 6-9 nato zvisujem mas prav. Upam da bo v tretje ok. Do zdaj so mi lepo ratal dokler nisem presaltal na cvetenje in ko sem dodajal gnojila obratno jih je zmeraj nekaj zjebal. Upam da bo.
ma gledaš jih, če so listki lepo temno zeleni pa perky pa našpičeni nč gnojit, če je bol svetlozelena pa mal povešeni listki rab vodo pa hrano,k različne rožce majo različne potrebe
-
love9bitch
box si sam nrdis za 50 eu- zarnica. ker pa vidim da si zacetnik bi ti priporocu 2,3 bilke fem pa da jih takoj na cvetenje vrzes.
Sever, jug, vzhod, zahod- GANJA raste vse povsod!
jufka sm probu nrdit box za 50€ ratal je pa taki lih za silo...
nism še polnoletn tako da nemorem growboxa delat ker nimam auta da bi se vozu po stvari...
potem ni važna velikost loncew če jst praw razumem ?
na SOG so lahko manjši lonci na SCROG morajo bit večji tako sm jst razumu.
nism še polnoletn tako da nemorem growboxa delat ker nimam auta da bi se vozu po stvari...
potem ni važna velikost loncew če jst praw razumem ?
na SOG so lahko manjši lonci na SCROG morajo bit večji tako sm jst razumu.
oprostite za dvojni post
ampak sem dobil now growbox
http://marlek.si/growbox-a36e/kit_m_250w
bi se ga splačalo kupit, namreč cena je lepša =D
ampak sem dobil now growbox
http://marlek.si/growbox-a36e/kit_m_250w
bi se ga splačalo kupit, namreč cena je lepša =D
SOG je tehnika, ko našopaš čim več rastlin v box in so zelo malo časa na vegi če so sploh, cilj tega je da dobiš čim več pridelka v čim krajšem času.
Pri SCROG-u pa je cilj, da dobiš čim več pridelka od same rožice, tako da ja, so večji lonci.
Pri SCROG-u pa je cilj, da dobiš čim več pridelka od same rožice, tako da ja, so večji lonci.
-
love9bitch
godfella- saj lahko po posti narocis. in ce mas usaj malo rocnih spretnosti, lahko naredis kar kvaliteten box
Sever, jug, vzhod, zahod- GANJA raste vse povsod!
mam malo ročnih spretnosti, samo jst sm tak d sm u glavi malo lesen, tk da jst pa izdelava growboxa, no go
pač nardim neki pol se pa itak spomnem da bi blo bolš če bi obrno tk da nea probam nitit delat...
kolko visoki in široki naj bi bili lonci za SCROG tehniko, usaj približne podatke mi povejte
pač nardim neki pol se pa itak spomnem da bi blo bolš če bi obrno tk da nea probam nitit delat...
kolko visoki in široki naj bi bili lonci za SCROG tehniko, usaj približne podatke mi povejte