OdgovorNapisal/-a wstblue » 11 Feb 2010, 19:21
okej v drugem postu si se mal bl kulturno izrazu kar mi je vsec proti prvemu! ker vidm da si si uzel cas si ga bom pa se jaz! sej siht je sele jutri kjer bom spet podaril 20% mojega kvalitetnega dela DRZAVI in DIREKTORJU! ne bova razpravljala o starosti ker to na internetu nima smisla! kar se tice vinjet-se predno so prisle ven se je to vedelo da je samo prehodno obdobje! meni je vinjeta zelo odgovarjala ker sem bil veliko na avtocesti-cena 100eur je bila zame ubistvu smesno nizka proti prejsnjemu sistemu! spet drugim ni odgovarjala ker so bili na avtocesti morda trikrat letno! sistem seveda ni nov v EVROPI pri nas pa je se kako nov! in ravno tu je problem ker se gremo evropo ceprav smo na ravni balkana, pa ne me spet za besede vlect! jaz proti samemu cestnjinjenju nimam nic proti ce bojo cene normalne-kar pa tezko dvomim, ker (naj) bi bil DARS in ostala svinjarija v minusu kar pa vem da ni tako! ravno ker sem veliko na cesti me zna to zelo udariti po zepu! zelo pa sem proti elektronskem-satelitskem cest. ker je to poseg v clovekovo zasebnost!!! tega se ne da trditi ker se se ne ve tocno kaksen bo sistem ampak vse kaze na to da bodo lahko spremljali tvojo pozicijo ceprav to zanikajo! in tudi po informacijah se kilometri sestevajo na vseh cestah-regionalnih,obcinskih,lokalnih in ne samo na avtocestah, kar pa je velika lopovscina! kot je na prvi strani povedal some1 placas 3 cestnino. 1 pri registraciji, 2 pri bencinu, pol pa se pri pofu....ni cestnini! ker pa je pogovor nanesel se na ostale zivljenske stroske se je pogovor razplamtel! in ja pogovori o natikanju politikov je bil crni humor katerega zgleda ti ne razumes! pa ko bos dvakrat trikrat placal kazen policajem bos zacel uporabljat logoki zakaj jim jst placujem da oni mene ustavijo in jim posledicno placam se KAZEN! ker pa vidim da je teb u zivljenju zaenkrat se vse kul vidim da si zelo malo dal (cez) v zivljenju! priporocam ti da gres v parlament, jim reces da jih spostujes, da so ti pri srcu in mogoce dobis nagrado za (suznja) leta. ker to tudi smo! nekateri vec nekateri manj!