Diagnostika bolnih rastlin
Re: vihanje listov
Vse rastline zalivamo z deževnico, ki jo nabiramo v posodah-nabiralnikih. Imamo za par arov vrtov. Vse mogoče rastline, zelenjavo, sadje in vsako leto odlično rastejo in bogato rodijo. Zemlje nikoli ne kupujemo ampak v kompostniku lepo nabiramo. Se pravi deževnica + kompost. Ne sekiram se za PH, kislost.
Ganja je plevel in raste skoraj povsod ne ozirajoč se na naš hokus pokus.
Pač ljudje radi kupujejo razne stvari, ker smo potrošniška družba. Meni na pamet ne pade, da bi kupoval razne vode, gnojila in ostale preparate. Vse bo raslo, če boste le pustili. Za en paradajz ali vrh več ( če sploh ?? ) pa res ne bom šare kupoval in domov vlačil
Pač ljudje radi kupujejo razne stvari, ker smo potrošniška družba. Meni na pamet ne pade, da bi kupoval razne vode, gnojila in ostale preparate. Vse bo raslo, če boste le pustili. Za en paradajz ali vrh več ( če sploh ?? ) pa res ne bom šare kupoval in domov vlačil
Quote:
Quote:
Vse bo raslo, če boste le pustili.
raslo bo ... samo kak xD
Quote:
raslo bo ... samo kak xD
<3 Mary Jane !
Quote:
Quote:
Quote:
raslo bo ... samo kak xD
Zelo dobro, če je le malenkost truda na začetku vloženega.
Potem pa manj kot rastlino motiš bolje je !
Quote:
Quote:
raslo bo ... samo kak xD
Zelo dobro, če je le malenkost truda na začetku vloženega.
Potem pa manj kot rastlino motiš bolje je !
-
herbman
Ja budjo čisto tole ne bo držalo...rastlino lahko brez vsega pustiš da raste tam,kjer najbol uspeva-npr. Indija,nepal,kitajska,...vglavnem tropi...tam ji nič ne rabiš dodajat...tule v sloveniji pa na žalost nimamo takih pogojev...zato pa jo oskrbujemo tak strašno...
budjo ti bluziš na velikO!
In zakaj v množini govoriš ?A to mate kako podjetje ?
In zakaj v množini govoriš ?A to mate kako podjetje ?
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!
Quote:
Vse rastline zalivamo z deževnico, ki jo nabiramo v posodah-nabiralnikih. Imamo za par arov vrtov. Vse mogoče rastline, zelenjavo, sadje in vsako leto odlično rastejo in bogato rodijo. Zemlje nikoli ne kupujemo ampak v kompostniku lepo nabiramo. Se pravi deževnica + kompost. Ne sekiram se za PH, kislost.
mislim da je želja vsakogar da dobi polni potencial rastline, ne samo polovico če bi delal po tvoji logiki. Zakaj misliš da obstajajo gnojila? Pomoje da so preizkusli pa je boljše rastlo in so jih zato dali na trg...kaj drugega nemore bit...vsak pripomoček za vzgojo je dober
mislim da je želja vsakogar da dobi polni potencial rastline, ne samo polovico če bi delal po tvoji logiki. Zakaj misliš da obstajajo gnojila? Pomoje da so preizkusli pa je boljše rastlo in so jih zato dali na trg...kaj drugega nemore bit...vsak pripomoček za vzgojo je dober
In kaj je kompost ? A to ni gnojilo ? Boljši kot svi preparati skupaj. Da ne govorimo o rastlinah, ki jih lahko posejemo, da obogatimo zemljo. V življenju nisem kupil gnojil in nekih preparatov pa sem danes jedel solato, ki je sveža, direkt z vrta.
Moj odgovor je bil bolj v smislu, da vam povem, da ne komplicirat preveč, ker je vse enostavno. Tu pa berem o nekih destiliranih vodah in strahu pred deževnico
Moj odgovor je bil bolj v smislu, da vam povem, da ne komplicirat preveč, ker je vse enostavno. Tu pa berem o nekih destiliranih vodah in strahu pred deževnico
-
ganjaplanter
se strinjam z budjo napol
ne glede na use. . .weed pomeni trava in trava raste v skoraj useh pogojih, vendar je travca posebna vrsta trave ki rabi malo boljše pogoje
ne glede na use. . .weed pomeni trava in trava raste v skoraj useh pogojih, vendar je travca posebna vrsta trave ki rabi malo boljše pogoje
I wish you many happy smokes!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!
MAAAN I LOVE TO GROW MARIHUANA YO!