1.Vi k ste rolal pred občino...če ste pobral vutro vm plavci ne morjo NIČ ker on more za karkol predložit 1 dokaz ne more kr rečt ja vidu sm ga

2. Če vs hoče dobit na foro :*JA FANT TE BOMO POSLALI NA THC TEST* mu kr nazaj povejte da imaš THC v krvi lahko (le avta ni pametno vozit)

3. Če vs hočjo na finto povej dilerje...Rajš ne ker si boste zloo zloo otežil življenje...najm je da vas polomjo k mačke...

4.Če napiše izjavo jo morš ti tudi podpisat...Men zadnjič policaji (zarad 1 motorja od kolega se je šlo baje je biu ukraden) je še mene hotu notr porint...ČE NIMA DOKAZOV PROT VM ZAKAJ BI KAR KOL PODPISAL???

5.Pazte mau na policiste kako se menjajo...če so kkšni novi znajo bit zateženi...mi pride zadnjič vrla policistka in mi začne brezveze težit za dokumente ker smo pil pred diskačem...lepo si mirn pa ga nahitr odpravš pa čim mnj jim sikaš...une starejše mačke itak že boli qrac uni novi pa misljo kaj vse bojo naredl...aja mam izkušnjo da so še posebi zatežene prou policistke in ne policaji...

6.sodnik za prekrške...vi samo use zanikate razn če majo seveda kkšno vutro k so jo vm nadl...če ste kao sostorilci al bilo kaj tazga samo vse zanikaš

7.To je čist res...kot je že en prej omenu- policaji se spravljajo na manjše ker se dilerjev dobesedno BOJIJO tko da res tale pred občino je bla korajžna...in vedno vm bodo nabijal ja fant boš šel v komuno pa popravni dom pa kako hudo bo doma...vi se jim samo nasmehnte...pol vidjo d brcajo v 0

8.Če pa že majo tvoje podake pa upiranje aretaciji ni pametno kaj šele pobeg...pa še fasat znate kšno z gumijevko med rebra(seveda zato ker so to hinavci tam se ne pozna modric) na mestu dogodka+v priporu (jst osebno sm jih fasu 1 komi pol so mi šnernce uzel(ti jih pajsnejo kao da se nboš ubesu)

Upam da bo tole mladim bombašom kej pomagal

Lepa beseda najde lepo mesto