OdgovorNapisal/-a kosobrin » 27 Nov 2007, 18:14
kaj tocno apa vas zanima o hidro ce smem prasati.
Em,.. ja vleiko jeodvisno od prvotnega medija sam tkao ce smemprpomniti obstaj en tuimer ki ima zobce za 15 minut tako d alohak poplavlas kot se ti zljubi.Sam tuki ni fora o tem da ne bi se dalo poplavljati.Tuki je poplavljanej funkcija pretokov ozirma oskega grla v sistemu ebb/flood sploh ap ej tako da malo razmislis rastlina diha skozi korenine tkao da ce mene prasas ni treba pretiravati 8 na dan je pa ok sam pomoje mnenju j eprevec ce mas 12 ur recmo pol lahkop das me dpoplavljanji po 1 uro pavze p amir vmes pa poplavis kok casa poplavis pa ni fora od casa temvec od pretoka.Em mingrede veliko je teh for eb flov pa .....
Ce mene prasate je najbolsja nft(mislim da se tako rece) o ce bi s ejaz sploh kdaj v to podajal ane pa se ne bom, Bi vzel aero flo od nase k goji lepo reci noter.Ta sistem je velik ce mas denar pa lohak kupis cele kvadraten plosce po meri je res da stane smao je pa the bet kar lohak dobis.Seveda potlej posten problem luc ce mas velike prostore bi si uzel eno plazma luc ali pa vrtljivo 100 hps w no to ej to za dolocen cas to se bo ok recmo eno leto cez eno leto pa na led.Sam toko odvisno za kaj rabis ....Itka pa zemlja rula,.. kompost pa malo gnoja ni boljsega.
p.s. Em,.. fantje prej mete zemljo rpeden greste v vodo,... zemlja ublazi vse napake voda jih ne,.. pa se fuuul draz je.
moj mnenje
bodite pametni