Quote:
Agnes zadela si me v srce s tem.Gledal sem celoten filem umes sem trikrat potočal solze morem priznat.Sam imam tri pse , kako ima človek sploh srce ubistvu ga nima da jih gre tako mučit.Jaz da bi to videl v živo jaz tega človeka ga z zobmi pojem živega.Jaz sem huge velik ljubtelj živali,veliko mi pomenijo kot živa bitja ter kot "prijatelji".Kako sploh lahko pomislijo na take stvari.Ko sem gledal del kjer so psi,mi je bilo tako bad da sem poklical svojega ter ga objel in mu rekel.TI IMAŠ SREČO.
Krave,prašiči...bad resnično bad.Kako to folk lahko gleda kaj šele dela jaz ne razumem.Pa to je satanistično proti naravi...noro res..upam da nisem preveč zaparanoiu.Ampak tako je....bad res...če noben tega ne more preprečevat pa lahk sam vsi gredo v deželo ognja.
Sloskunk: če bi vsak tako rekel se bo to ponavljalo...nebo se pa ta kruti način ustavil...
dobro preber moj post.

.Sam imam tri pse , kako ima človek sploh srce ubistvu ga nima da jih gre tako mučit.Jaz da bi to videl v živo jaz tega človeka ga z zobmi pojem živega.Jaz sem huge velik ljubtelj živali,veliko mi pomenijo kot živa bitja ter kot "prijatelji".Kako sploh lahko pomislijo na take stvari.Ko sem gledal del kjer so psi,mi je bilo tako bad da sem poklical svojega ter ga objel in mu rekel.TI IMAŠ SREČO.

moja logika.