Quote:
Agnes said:Quote:
mike said:
po eni strani hočeš izboljšanje foruma, po drugi strani pa nabijaš ene čudne poste v napredno, ki nimajo veze niti z naslovom teme, kaj šele z napredno. tko kot politik, govori nekj, misl nekj drugga, dela pa nekj čist tretjega.
ja, to je uporaba sile, kot protest recimo študentov v franciji.
Pa ti ni jasno, da se tu s silo nič ne doseže. Študenti v Franciji so protestirali, ker so jim odvzeli pravice, ki so jim pripadale, a potem so jim vrnili. Pa protestirali so na miren način, ne pa s spamanjem in žaljenjem, kot počneš to ti. Sramota si Agnes.

Quote:
mike said:
sicer pa je tut čez tvoj način moderiranja bilo ogromno pripomb, s strani veliko uporabnikov, medtem ko XyZ-jevo moderiranje kritiziraš samo ti. zakaj? ker ni po tvoje? morš se navadt, da je v lajfu le malokrat vse po tvoje.
jst kritiziram ker so moji posti zbrisani a nej pričakujem da se boš ti bunil zame... xyz je zdej itak car vesolja rofl
Moderator presoja ali so posti ustrezni ali ne in se potem odloči ali jih pusti, ali jih zbriše, ali jih prestavi...
In če se je moderator tako odločil, kot se je, moraš njegovo odločitev spoštovati. Lahko mu pošlješ na PM argumentirano pritožbo, nikakor pa ga ne smeš žalit in spemat...
Quote:
mike said:
ker ni po tvoje? morš se navadt, da je v lajfu le malokrat vse po tvoje.
tist k se navdi je slabič heheh... e ni to prvi niti drugi niti tretji forum k sm jaz ga moderiral... je pa najmanjsi in najvec problemov ma. pravtako kot en drug, katerga sem ga pomagu vodit in je kasneje propadel zaradi zastarelosti, pravtakšna pa je vizija tega, še posebi če bo xyz tle z tisti deep chunkijem strašil okol haha
To je očitno edini forum, ki si ga moderiral, mogoče si bil moderator tudi na www.peskovnik.com in na www.otroski-vrtec.com, pa še tam so te verjetno zaradi nezrelosti odstavili in so strani propadle...Ta konferenca po mojem mnenju funkcionira dobro, z izjemo par težakov, ki smetijo in kvarijo nivo, med katerimi si daleč na prvem mestu ti, Agnes.