Anonimno postanje – preberi!
Re: Anonimno postanje – preberi!
pubeci ne se zajebavat!
če pa kdo bere privatne PMje, bomo to slej ko prej ugotovili in ustrezno ukrepali
lp
če pa kdo bere privatne PMje, bomo to slej ko prej ugotovili in ustrezno ukrepali
lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Quote:
Quote:
ekolog said:
Moderatorji pa nimajo neposrednega dostopa do baze... tolk, da veš. Zato tudi ne morejo brati zasebnih sporočil.
Zaupaj jim... jaz jim.
Quote:
bismarck said:
Na naši strani smo admini tudi modi na forumu s čimer podiram tvojo trditev pod pogojem, da moderator nima dostopa do baze če nima dostopa do Cpanel-a.
Katero trditev pa si podrl?
To, da je admin tudi mod že vemo, vendar nisem trdil, da admini ne bi mogli do pm-ov... vendar, če bi se admin poslužil tega, torej zlorabil svoj položaj, bi to opazil drug admin in sledile bi sankcije.
Moderator pa ZAGOTOVO NE MORE dostopati do tvojih pm-jev, niti do nikogaršnjih drugih, razen do svojih.
Edino kar imajo moderatorji, je dostop do Admin menija, kjer lahko banajo, unbanajo, in vidijo nekatere statistične podatke, ter urejajo forum info, torej opis svojega foruma... pa še to samo v svojem forumu. Drugega pa ni in tudi pm-ov ne morejo brati.
Tistega o notepadu in bazi pa ti vseeno ne verjamem.
Mogoče si res kakega preveč skadil in posledica tega je tvoja paranoja... saj bo...
ne vem ce si pravi človek ki pozna kdo kaj lahko. pa nima veze. se enkrat povem, boli nas kurac za pmje, jasno?
kar se tice pa pravic in dostopa pa vse kar je za vas vazno, da stran operira.
Quote:
ekolog said:
Moderatorji pa nimajo neposrednega dostopa do baze... tolk, da veš. Zato tudi ne morejo brati zasebnih sporočil.
Zaupaj jim... jaz jim.
Quote:
bismarck said:
Na naši strani smo admini tudi modi na forumu s čimer podiram tvojo trditev pod pogojem, da moderator nima dostopa do baze če nima dostopa do Cpanel-a.
Katero trditev pa si podrl?
To, da je admin tudi mod že vemo, vendar nisem trdil, da admini ne bi mogli do pm-ov... vendar, če bi se admin poslužil tega, torej zlorabil svoj položaj, bi to opazil drug admin in sledile bi sankcije.
Moderator pa ZAGOTOVO NE MORE dostopati do tvojih pm-jev, niti do nikogaršnjih drugih, razen do svojih.
Edino kar imajo moderatorji, je dostop do Admin menija, kjer lahko banajo, unbanajo, in vidijo nekatere statistične podatke, ter urejajo forum info, torej opis svojega foruma... pa še to samo v svojem forumu. Drugega pa ni in tudi pm-ov ne morejo brati.
Tistega o notepadu in bazi pa ti vseeno ne verjamem.
Mogoče si res kakega preveč skadil in posledica tega je tvoja paranoja... saj bo...
ne vem ce si pravi človek ki pozna kdo kaj lahko. pa nima veze. se enkrat povem, boli nas kurac za pmje, jasno?
kar se tice pa pravic in dostopa pa vse kar je za vas vazno, da stran operira.
DEATH BEFORE DISHONOR!
A je ful težko v googlu napisat shrani.si in takoj na začetni strani nekje najdeš prebrskaj, najdes sliko, ki jo hočeš naložit in dvakrat klikneš nanjo potem pritisneš naloži datoteko, ter prekopiras http kodo in jo prilepis v forum.
ful zajeban, ane?
ful zajeban, ane?
sm napisal v narobno temo, sory
to pa moram komentirat.. posteno nasmejal LOL
bismarck: Shut The Fuck Up noob, LOL
D4XX3 je imel tudi dobro "A je ful težko v googlu napisat shrani.si"
dejstvo pa je
- ves text kaj posiljate na to stran(in vecina ostalih).. privatna sporocila, geslo, poste, credit card info (no zadne case so pri e-shopih malo sporihtali to..).. lahko vsak ki je med vasim boxom in to stranjo prebere.. da. v notepadu
hehe upam da sem vas malo prestrasil.. za 1x.
admin: ja internet(vecinoma) ni varen.. zakaj bi glih ta stran bila.. pa se dela je pol ure
bismarck: Shut The Fuck Up noob, LOL
D4XX3 je imel tudi dobro "A je ful težko v googlu napisat shrani.si"
dejstvo pa je
- ves text kaj posiljate na to stran(in vecina ostalih).. privatna sporocila, geslo, poste, credit card info (no zadne case so pri e-shopih malo sporihtali to..).. lahko vsak ki je med vasim boxom in to stranjo prebere.. da. v notepadu
hehe upam da sem vas malo prestrasil.. za 1x.
admin: ja internet(vecinoma) ni varen.. zakaj bi glih ta stran bila.. pa se dela je pol ure
a sem res tak zadet al se je ta topic ("Anonimno postanje – preberi!") zdaj podvojil lol
-
itrP
Ne,... res se je podvoju pa kar napišš v enmu topicu se tud v drugmu pojav
-
ganja_farmer
boo, no če mislš da tak razturaš:) pa mi na PM mal obrazloži kako to gre, ali pa kaj preberi kak moj PM! Pa mi dokaži!
Osebna fotogalerija
nisem rekel da razturam
kaj sem zgoraj napisal je true. ne bluzim
lahko bi se kaj admin oglasil.. da ga vidimo geeka
kaj sem zgoraj napisal je true. ne bluzim
lahko bi se kaj admin oglasil.. da ga vidimo geeka
-
ganja_farmer
boo kak pol veš da je to mogoče če ti ne razturaš? imaš kolege ki misliš da to znajo? admin je zaposlen:) se ne obremenjuje z takimi malenkostmi:d
Osebna fotogalerija