pejotlov in san pedro
pejotlov in san pedro
Prosimo ganja_farmerja da uploada slike
-
ganja_farmer
-
ganja_farmer
Re: pejotlov in san pedro
No evo, imam par majhnih pejotlov in par majhnih san pedrotov:) Ampak saj veste kaj pravijo:) iz majhnega zraste veliko:D stari so okoli 3 - 4 mesece:) zrasli so pa iz semen:) no pa še par fotk.
pa lp:)
pa lp:)
Osebna fotogalerija
kaj je to pojma nimam kaktus al kej podobnga
-
ganja_farmer
zaenkrat še pod neonko, ko bodo večji, pa pod soncem:) ali HPS:D na začetku so zelo občutljivi, upam da ker preživi to soparino:)
Osebna fotogalerija
iiii.... lepo lepo. Jst mam doma enga san pedrota že 2 leti in je v tem času zrastel za cca pol metra, ime mu je pa Fritz 2. Tolk je lep da mi ga je zdej že škoda pojest.
Drugač pa kaktuse sam na sonce dat, npr. na južno stran hiše, da cel dan seka po njih, vsakih 14 dni v sezoni zaliješ z gnojilom za kaktuse in to raste ko pr norcih. Pozimi daš pa v hladen plac in nič ne zalivaš, spomladi spet na sonce pa se jim dobesedno utrga. Če pa pozimi ne daš na hladen plac pa ti potem še celo poletje bolj počasi raste in sploh ne cveti.
Drugač pa kaktuse sam na sonce dat, npr. na južno stran hiše, da cel dan seka po njih, vsakih 14 dni v sezoni zaliješ z gnojilom za kaktuse in to raste ko pr norcih. Pozimi daš pa v hladen plac in nič ne zalivaš, spomladi spet na sonce pa se jim dobesedno utrga. Če pa pozimi ne daš na hladen plac pa ti potem še celo poletje bolj počasi raste in sploh ne cveti.
-
sticky
Quote:
iiii.... lepo lepo. Jst mam doma enga san pedrota že 2 leti in je v tem času zrastel za cca pol metra, ime mu je pa Fritz 2. Tolk je lep da mi ga je zdej že škoda pojest.
berem mal o tem san pedru in piše, da zna bit včasih svinjsko zanič okus.
me pa zanima kako je bit zadet od mascelina. sam to bomo pol pri 50+, ko bomo sivi in malo manj nori
berem mal o tem san pedru in piše, da zna bit včasih svinjsko zanič okus.
me pa zanima kako je bit zadet od mascelina. sam to bomo pol pri 50+, ko bomo sivi in malo manj nori