uličar
"kje, samo pokaži mi kje, sem se hvalil kolk in kaj znam???"
-Sploh nisem napisal da se hvališ. Nanašal sem se na tvojo izjavo o 50% in čudnih sortah. Nevem kako ti jo naj pokažem, ker ce ti recem da je na severu, boš ti verjetno gledal na jugo/zahod.

uličar
"napisal sem 50%, ker imam pac tako izkušnjo z indoorom."
uličar
"kaj naj se spravim gojit?? Saj gojim - pac outdoor, ker za indoor nimam pogojev"
-naj kaj recem? lepi paradoxx

...sej vem da nimaš pogojev za indoor, ker osnovni pogoji so v glavci, tebi pa so veliki možgani zaostali za malimi... pazi da si ti nos nebo zalepil na tilnik.

uličar
"to, da ma folk težave z sativami, ker se jim po boksu razlezejo, si pa tud nism zmislu, ker sm pac tud to vidu - tle na forumu in v živo pri znancih."
-ok torej ona izkušnja z 50% je bila torej od drugega, ki si jo pac tud prebral polek onega o sativah, tle na forumu in v živo pri znancih.

uličar
"zdaj pa ti zanikaj to s svojim strokovnim znanjem, ce lahko!?"
-drugic se lepi na argumente ki jih razumeš

Ni kaj za zanikat, ti se tak sam zagovoriš

uličar
"kar se frocov tice - bom pa vecni otrok. nikoli nisem niti zanikal tega"
-Tebe še bo življenje izučilo... vse ob svojem času.
-pa nehaj govorit o zanikanju kod da si na policiji

uličar
"izkušenj mam pa glih tolk, da lahko pomagam z nasveti nekomu, ki se je ravno lotil gojenja. in glede na število najinih postov (recimo, da je 2/3 mojih spam in debilane), lahko mirne duše trdim, da sem tu gor pomagal vec folku kot ti (kar je med drugim tudi namen foruma) s svojim pumpanjem ega."
-a zdaj boš govoril koliko maš postov in kolk si pomagal, kdo zdaj pumpa ego? Meni se zdi, da ti svetuješ noobom na podlagi izkušenj, ki se jih prebral od drugih noobov... pol pa še misliš da si pomagal, "pomaganim" pa v resnici listi rumenijo in podobno.
uličar
"kaj ti je krivo, ko mam pod nickom ulicar? evo ti ga odstopim, ce boš kaj lažje dihal.sicer pa dvomim, da veš iz ktere forumske anekdote izhaja, tak da me ne obtožuj neke komerciale ipd., ker nima veze s tem."

-malo si v paranoji. tvoj nick me ne moti, ampak ti ustreza ..in ne obtožujem te komerciale. Prej sem rekel da Flo nebo videl noben ulicar, ker preseka komercialno ekonomiko. S tem sem hotel povedati, da je npr. Flo v ekonomskem nasprotju z tistimi, ki sadijo za komercialno preprodajo. Posledica tega je, da take fine zadeve sploh ne moreš dobiti na ulici, niti v nizozemskih kofe-šopih. Kupiš lahko le semena in v holandiji je dutch-passion edini uradni zastopink od Dj'Short... na netu pa dobiš original preko seedboutique.

No to je zdaj še vse off-topic ...se ti opravicujem agni
Leplivemu pa se tak več nebom odzival, ker itak ne šteka kaj napišem.

velik je tok da vidš vse prepreden z koreninam I guess