Policijska akcija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
sticky

Re: Policijska akcija

Odgovor Napisal/-a sticky »

a so ti osebne pokazal?? kako si pa vedu, da so čefurji???
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

sticky: kaj misliš da mu more na čelu pisat
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

ja če je kršenje ustave potem pa pokliči drugič našo polcijo pa bodo uredili stvari...al pa petro bareto hahahaha
fredikruger0

Quote:
To je mogla bit teška droga v igri.Pa velik.Drgač se že ne bi tko šli.

Spomina me na akcijo, k so pokojnega Vesota pršli iskat(tip je živu u sosednem bloku, preden se je preselu Lj).
Pršle sta dve marice kapsov u skafandrih in obkolile blok.Kasnje sm zvedu da so hotl vdret u njegovo stanovanje, pa pride njegova žena na vrata pa prav "bomba je u stanovanju".
Valda noben kaps ni upov notr.Potem so bli pa pol dneva pred blokom.Tip je pa baje sedel na kavču in gledov tv.Pol se je pa po ene 9 urah predov.Kjera budala.Ha ha Sam takrt še ni blo tok medijev(jest sm hodu takrt u 8 class).

ðek je bil ta veso ja...taprav mafijc
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

Quote:
sticky: kaj misliš da mu more na čelu pisat

sam ti pa si Vukojebine, majkemi!!! A ti veš kolk jest "čistih" slovencev poznam, k se oblačjo in furajo imið "švedov"??? malo morje. zato ti pravim, da ne govori bedarij, ker je že tak al tak vse zmiksano. in tako je tudi prav!!! ok?

zdj grem pa delat naprej
fredikruger0

sticy greva se oblect v norvežane ,jst bom svenson ti pa otesen pa se dereva glundre bludre madafakerji.....
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Quote:
sej njim ni treba težit verbalno. oni prpoznajo zaničevalne poglede na kilometre..isto kot črnci

To si dobr povedov, ker dam glavo stran če bi se do njih obnašov(brez da bi sploh razmišlov da so čefurji) ne bi imel takega mnenja o njih.

Človek je čuteče bitje.Hitr zazna kdaj je nezaželjen.
Je pa tle tut en paradoks:Slovenci so mal preveč zaprti,nesporščeni, čefurju pa odprti in malo bol sproščeni.In Tedve kombinacije žel ne gresta skupej.Zato pa so problemi.

Sej že tle vidš kako so ljudje bol kul na jugu, kokr pa tle, k vsak prav: "Dej pust me pri miru".

Ta kulturna razlika dela probleme.
Sam men se itka jebe.Zarad svoje sproščenosti mi je vsak na razpolago in sm prpravljen vsakega poslušati.
Šta ima

fredikruger0

dej ti štrom bik prid mal na dolenjsko v vinograd boš vidu kok so slovenci odprti.
HehSmeh

Odgovor Napisal/-a HehSmeh »

Uf, kar dost ste napisal v enmu samemu dnevu
V glavnem, jst mam tud dosti proti čefurjem. Tle, kjer živim, zmerej nekaj pišejo po stenah slovenci ven iz slovenije in une znaki srbski po celem mestu. Zarad tega mi grejo čefurji na kurac. In ne pravt, da ne vidiš čefurja, ker ga vidiš na 100 km da je čefur. Po hoji, po stilu oblačenja po vsem. Drgač so pa tud slovenci k se delajo čefurje, kar je pa še bolj bogo.
Drgač pa nimam nič čez ta narod. Motijo me samo čefurji, ker se tle delajo dzeke, delajo pizdarije in tko, in potem še po bosansko govorijo. Seveda to ne govorim za vse, ampak za večino je tako. Nimam pa nič proti folku, ki je pač po rodnosti iz balkana, pa se tle obnača normalno in govori slovensko in to. To mi je kul.
Kokr pravm, ne moti me oseba ki je kul, sam če dela pizdarije in se nekej delajo dzeka oziroma majo cefurske navade - to je pa kurac !
delboy

Odgovor Napisal/-a delboy »

Tiæu, Tiæu, sivi Tiæu popušiš ti Jelinčiæu.
per cannabis ad astra
Odgovori