Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

 

TISKOVNA KONFERENCA JE USPELA!

 V ponedeljek, 2. julija ob 10.00 uri, se je v dvorani Mladinskega centra Celje in v novih prostorih Konoplje.org odvila tiskovna konferenca.

 Uvodnemu pozdravu Milana Gregorna, predstavnika za stike z javnostmi, je sledila predstavitev novih zgibank. O razlogih za izdajo zgibank in njihovi vsebini je spregovorila Andreja Jezernik, odgovorna urednica spletnih strani Konoplja.org. Aleksander Urbančič je predstavil Veliko knjigo o konoplji in na kratko orisal slovensko situacijo v zvezi z industrijsko konopljo.

 Dogajanje se je nato prestavilo v novo pisarno nad Mladinskim centrom, kjer je Janja Romih, podžupanja Mestne občine Celje, slavnostno prerezala konopljin trak in uradno otvorila pisarno. Pohvalila je naše dosedanje delovanje in nam zaželela obilo uspehov v našem nadaljnjem opravljanju zastavljenega dela.

 Po končanem uradnem delu je sledila skromna pogostitev v pisarni, razstava karikatur Jureta Kumra, risarja Konoplje.org, in sproščen pogovor z vsemi prisotnimi.

Andreja Jezernik
andreja@konoplja.orginfo@konoplja.org

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na