Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

SPACETIME CONTINUUM
Celje, 31.12.2002

Silvestrsko norijo in hladno jutro na novega leta dan smo preživeli vsak v svojem svetu, vsak v svoji zgodbi, sicer pa razgibano in razgreto v celjski hali Golovec, ki je po dobrem letu znova odprla svoje duri elektronski glasbi in pisanemu spektaklu luči, teles, gibanja in svobode.

Zabava z imenom Spacetime Continuum (ime, ki nekaj obeta?) je privabila solidno število ljudi, saj je obljubljala zveneča imena elektronske glasbe na kar štirih odrih, pri čemer je ob samem dogodku četrti skrivnostno izginil. Druščina smo se ob vstopu najprej povzpeli po stopnicah na takoimenovani stardeck, ki je poleg zanimive izbire house umetnikov Trouble Men, Tima Kretschmana, in Aleksija ponujal in obljubljal tudi skupino Rotor. Žal jih nismo ne videli, ne slišali, ker jih ni bilo. Je bilo pa zato pisano na techno odru, kjer so zvočne omakice pripravljali Kevin Saunderson, Temponauta, Dejan Miličevič in drugi.

Naša misija razdeljevanja letakov je nekaj uric pred polnočjo dobila nove razsežnosti. Med vestnim razdeljevanjem med peščico avtomobilov na parkirišču in njih prezeblih potnikov, ki so se greli v objemu dima in pričakovanj, smo bili boj z vetrom, ki je rezal iz vseh strani mogočne hale. Boj z vetrom je postal boj za letake ali prazne roke. Zmagal je veter, ki je odpihnil in si odgriznil dobršen del letakov, ki so še ostali v roki, in ga strastno raznašal po parkirišču. Konoplja.org je svoje delo opravila pošteno.

Polnoč smo pričakali v družbi udarnih in poskočnih The Stroj, in v takem ritmu noč tudi nadaljevali, nekateri do konca, drugi do prvih sončnih žarkov prvega dne v novem letu. Zabava je bila polna nove energije, klima ravno prav osvežujoča, in čeprav smo se ob vstopu zgražali nad dejstvom, da nisi smel s seboj prinesti niti nedolžne Snickers čokoladice ali vitaminskih tablet, smo se prepustili občutku, da je vsaj to noč vse mogoče in je dovoljeno biti nor.

Naj vas v 2003 pospremim še z mislijo:

"You have to let it all go. Fear, doubt and disbelief!"
Saeed&Palash

Za vas sem rajala in sanjala
Vesna

 

 

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na