Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

 

Ljubljana: Štafeta mladosti je cool!

V sredo, 23. maja 2001, so nas povabili v oddajo Štafeta mladosti. Tema oddaje je bila konoplja. Snemanje se je pričelo ob 21.00, v studiu RTV Slovenija. Ekipa je bila zelo prijazna, mladostna, razposajena in pozitivna, tako da je celoten večer bil pravi mali žur.

Voditelja Matjaža je zanimala škodljiva plat konoplje za zdravje, stanje o kajenju konoplje v srednjih šolah in sankcije, ki spremljajo tako početje, predstavili smo našo organizacijo in osvetlili pristop zmanjševanja škode.

Med ostalimi gosti je bil tudi Aleksander Urbančič, založnik Velike knjige o konoplji, s katerim smo se dogovorili za nadaljnje sodelovanje. Anonimni kadilci, ki so se zvito skrivali za belim platnom, so povedali nekaj podrobnosti o svojih življenjih, ki jih spremlja bolj ali manj redno kajenje konoplje.

Naj ne pozabim omeniti rubrike "Biti in", ki je bila nadpovprečno cool, in Marjetkinih svežih nasvetov na pisma mladih.

Organizatorjem oddaje in vsem, ki sem jih morda pozabila omeniti, se zahvaljujem za gostoljubje in prijazno povabilo ter še posebej za naš logo, ki so ga radodarno pokazali na koncu oddaje. Bodite še naprej tako ustvarjalni!

Andreja Jezernik

P.S.: Vsem obiskovalcem naših strani: oglejte si oddajo Štafeta mladosti v ponedeljek 28.5., ob 18.45 uri na Sloveniji 2. Ponovitvi sta v sredo 30.5., ob 10.45 na Sloveniji 2 in v soboto 2.6. ob 10.00 na Sloveniji 2 !Oglejte si nekaj fotografij iz oddaje Štafeta mladosti "za sceno":


Predpriprava na oddajo. Veliko branja.

Celotna ekipa Štafete mladosti pred odddajo. Tečejo zadnji pogovori.

Biti in! Ni potreben komentar.

Scena v studiu RTV Slovenija in pričetek oddaje Štafeta mladosti. Še zadnja fotografija in tri, dva, ena..... začetek.

Matjaž in Aleksander pri predstavitvi Velike knjige o konoplji

Tako pa izgleda snemanje.info@konoplja.org

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na