Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

Podporniki projekta Konoplja.org

Kot nevladna in neprofitna organizacija se pogosto srečujemo s finančnimi težavami, ki otežujejo naše delovne načrte in nas zavirajo pri izpolnjevanju načrtovanih nalog. Na srečo so v Sloveniji še organizacije in ustanove, ki razumejo pomembnost našega dela in nam priskočijo na pomoč.

Projekt Konoplja.org podpirajo:

Občina Celje
Občina Šmarje pri Jelšah
Mednarodna farmacevtska skupina Lek

ter vrsta anonimnih donatorjev

Če ste tudi vi mnenja, da je naše delo koristno in potrebno, nam z donacijo omogočite lažje delo! Denar bomo porabili za tisk letakov in nemoteno delovanje naše spletne strani. Projekt se izvaja s neizmernim trudom prostovoljcev.

Donacije lahko nakažete na:

Zavod za informacijsko dejavnost in alternativno kulturo
Mariborska 2
3000 Celje

TRR 02234-0090918245
sklic: datum nakazila (npr. 04022003)
namen: donacija Konoplja.org

Veseli bomo vsakega prispevka!

 

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na