Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
o nas
 
 

MEET ME 2003
Divača, 5. 6. 2003

Bila je sobota, 5. julija, in prejšnjo noč je deževalo kot iz škafa. Zatorej je ta sobota bila prav prijetna, ne prevroča in ne prehladna. V Divačo smo prispeli okrog sedme ure. Že s ceste smo občudovali prostrano športno letališče, na katerem se je ograjeni ťMeet me taborŤ zdel kot majhen hlevček, čeprav so nas organizatorji letos presenetili kar s sedmimi floori in sedmimi različnimi zvrstmi glasbe.

Že ko smo prispeli, je bilo tam kar zajetno število obiskovalcev, vsekakor nismo prispeli prvi. Vzdušje je že bilo glasno, veselo in zabavno. Odšli smo po karte in se poskušali na blagajni dogovoriti, da bi naše letake delili kar ob prodanih kartah. Žal brez uspeha, čakalo nas je lastnoročno deljenje letakov ob vhodu v dogajalni prostor enega večjih slovenskih festivalov elektronske glasbe, če ne kar največjega. Vseeno smo delo opravili odlično in v zanemarljivo kratkem času. Očitno smo se deljenja letakov lotili ravno ob pravem času, ko je prišla največja masa ljudi, nekje med enajsto in dvanajsto uro.

Odzivi obiskovalcev na letake so bili pohvalni, veliko jih je že vedelo, za kaj gre, ostali pa so z veseljem vzeli naš informativni letak in ga ob lučeh pri vhodu tudi prebrali. Naše poslanstvo je torej bilo uspešno opravljeno. Okrog dvatisoč letakov smo razdelili ročno, zajeten kup pa smo jih pustili v Drogartovem taboru. Napočil je čas zabave.

Glasba je bila na vseh floorih naravnost odlična, vsako prizorišče je imelo svojo zvezdo večera, nekatera celo več. Tudi ostali obiskovalci so se veselo pozibavali v poskočnih ritmih elektronske glasbe. Organizator se je letos še bolj potrudil kot lansko leto. Ni je bilo stvari, ki ne bi bila urejena kot se spodobi. Začnemo lahko kar pri parkirnem redu, pa pri straniščih, ki jih je letos bilo še več kot lani in nadaljujemo s pestro ponudbo hrane in pijače (z rahlo zasoljenimi cenami, ampak tega smo na partijih že navajeni). Že lani nas je presenetil vrtiljak, ki je na slovenskih festivalih elektronske glasbe zanimiva novost, letos pa so se tovrstne zabave željni lahko razvajali v pravem malem lunaparku. Skratka, festival, ki je iz leta v leto boljši, zanimivejši in pestrejši.

Ekipa Konoplje.org je tako opravila še eno od svojih poletnih misij izobraževanja o varnejšem uživanju konoplje. Poleg tega pa smo se še odlično zabavali.

andreja@konoplja.org

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

© Konoplja.org

gostujemo na