www.konoplja.org

 

Izbor pošte 

 
Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
 
 
 
 
Dvojniki skupine Tramal curice

Pressinfo:
Gospoda !


Ali veste kakšna je diskrepančna paradigma nebotičnika EMPIRE STATE in mogočnih dvojčkov PETRONAS t.i. malezijskega finančnega egotripa!? Na ta odgovor sicer ne, boste pa, ob poslušanju tega slovenskega dreka "TRAMAL CURICE" dobili odgovore na mnoga vprašanja, ki so plod tudi VAŠIH nočnih mor in se vam ob pravem času, na pravem mestu, tudi VAM zdijo sporna, če ne celo krivična.

Zasedbo Tramal Curice tvori pet, šest ali sedem mladcev, katerih kljub mukotrpnemu trudu novinarjev in paparazzov, še ni zasledil nihče. Zaenkrat so neznana -beri: zakrinkana, tudi njihova imena. Kolikor je tisku uspelo izvedeti, sta protagonista skupine, kateri IZKLJUČNO ZARADI UMETNIŠKEGA IZRAŽANJA grozi žalska kravatna mafija, EGO-čul in Šex…Pir. Odvetnik ter njihovi bližnji z obveščevalno ekipo so jim strogo svetovali, naj se v mraku ne gibljejo po mestu. Na fotografiji so njihovi preplačani DVOJNIKI.

Vsekakor gre za zasedbo, ki je iz formalnega in vsebinskega vidika povsem samosvoja, milo rečeno prava svežina, ob ostalih neizvirnih, klišejskih psevdokvalitetah. Formalno: Čeprav mnogi ne razumejo veličine njihovega početja (sami so si krivi), jim izvirnosti nihče ne more oporekati. S svojim pristopom do forme so postavili laž na resnico, zaradi pokičevanja lastnih izdelkov pa jim ni mogoče določiti žanra oziroma zvrsti. Kot sami pravijo; pravi ustvarjalci glasbe ne predalčkajo. Tisti, ki so jih slišali pravijo, da gre za "narodno-zabavni pank ROP".

Vsebinsko: Čeprav bi na prvi pogled lahko rekli, da so formulo interpretacije ukradli ameriškim art šaljivcem, bi jim zlobneži lahko dali predznak političen bend.

Na svojih nosilcih zvoka in bojda tudi koncertih, ki so nekakšni mitingi resnice, izražajo zahteve po pravici in enakosti, strogo obsojajo krivice in diskriminacije, vendar ne v smislu predavanja, kaj je prav in kaj ne, pač pa samo navajajo kruta dejstva, še bolj krutega stanja v državi. S svojimi zahtevami so krepko stopili na žulj žalskemu županu.

Zavzemajo se za:

- izgradnjo mladinskih centrov, kjer se ne bo generacija X delila na črne in bele in kjer se ne bo politika vmešavala v življenje in delo mladih,
- onemogočanje vseh, ki s preprodajo heroina ubijajo našo generacijo, hkrati pa mastno debelijo lastne denarnice,
- večjo učinkovitost policije in vrnitev varnosti na ulico in v šole,
- večjo socialno varnost državljanov Slovenije,
- čimprejšnjo rešitev prevelike brezposelnosti med mladimi,
- hitro in kvalitetno rešitev obmejnih vprašanj, da nas ne bodo Hrvati pojedli,
- legalizacijo marihuane ali spremembo zakona, saj smo v demokraciji, kjer se vsak sam odloča, kako bo živel (ubijate in kradete svobodo umetnikom - ALI RES HOČEMO TAKO SLOVENIJO), obenem pa bi s tem ublažili kaotično stanje problematike trdih drog pri nas.

Nastop Tramal Curic na slovenskih odrih je zaenkrat še prava redkost. BANDA je ortodoksni biser in osvežitev na slovenski glasbeni sceni, zato je nemogoče, da jih spregledate.

Tramal curice - Demokracija.mp3

Info@konoplja.org

 

 

 

 

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

gostujemo na