heila. sem nova na tem forumu... skratka, bila sem pridna. oz. pač nisem hodila ven, nisem kadila, učni uspeh je bil 4-5, cel čas sem bila doma itd. potem sem probala čik. to je bilo maja lani, po tem nisem kadila do nekako novembra/decembra letos.. nekje januarja sem začela dost redno.. potem smo šli na prvo bso in mi je blo kul... pa na drugo, tretjo, četrto.. vmes smo šli včasih na kakšen drink(ne pijanica, pač lepo u izi, na pivo, za rojstni dan smo bli u izi pijani in zaprženi, nismo pretiraval, nikol nismo delal problemov).. nekak je to moja mt zvedla. in poleg tega vsega, da je njena pridna hčerka 'bi'. ocene so mi mal padle(na 3-4), baje tudi obnašanje(ne bi rekla, okej, včasih sem sarkastična in nesramna ampak to je vsak pomoje..). mati je začela morit, da naj se z ene par folka ne družim več, hausa imam do septembra, baje, da ga bo še podaljšala..
kako ste vi svojim staršem dopovedal, da vutra ni tok slaba in da niso samo negativni učinki?(ona namreč pozna same fotrove bivše prijatle, k so začel mladi in pretiraval in so dons luzerji. js nisem taka, mam tok discipline in vem kje je treba nehat.) kaj nej naredim, da si pridobim nazaj njeno zaupanje?
*prepozno opazila, dala v napačen sklop.. :$ se opravičujem..