Èlanek Mladina

Vzgoja in predelava konoplje v industrijske namene.
mike
Prispevkov: 2106
Pridružen: 23 Apr 2005, 12:13

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a mike » 28 Sep 2005, 13:51

jonas: ja bom pa ja vedu no. sm že par takih primerov vidu. pr enmu je šu kaps do soseda, pa zrihtov 2 modela. tadrug je lohk sam poklicov kolega, da je pršu za pričo.
glede te škode, k ti jo lohk povzroči: vse kar se dogaja na preiskav ostane med folkom, k je biu zravn. če kak gobčn sosed pol to nese v štacuno, pa tam razlaga vse po vrst, maš čist vso pravico, da ga tožš. tut kapsi, k pridejo hišno delat to povejo.

Strom
Prispevkov: 1345
Pridružen: 24 Feb 2005, 21:55

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a Strom » 28 Sep 2005, 13:59

Nč fantje.Počatak bo treba na Francijo pa Nemčijo pa Italijo and so on.Ko boje one legalizirale bomo mi tut.Do takrat pa lahk zganate hrup za prazen nič.Tko to gre.

Iz naroda hlapcev v narod batlerjev.
Šta ima




Bloody
Prispevkov: 706
Pridružen: 10 Jun 2005, 14:33

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a Bloody » 28 Sep 2005, 14:13

stiki,zdele sm hotu rect,da bi bla tut sodisca mal bolj prazna,ker jih nebi filal z folkom,k je sou na joint pa je glih krimic prsu mem.pol sm pa mal pomislu pa pogruntu,da bi pol tut manj padl v blagajno,ker kazni niso nizke.pa se isti kurac bi bil zarad utaj.mogoce bi mogl pogledat se mal v industijo,ce se da tam kaj prepricljivga najdt.
You Fuck With The Bull You Get The Horns

Bloody
Prispevkov: 706
Pridružen: 10 Jun 2005, 14:33

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a Bloody » 29 Sep 2005, 07:39

jst sm skoz mislil,da ni vse tako kot bi lahko bilo na podrocju uporabe ind. konoplje.na temu forumu sem prebral,da se kr precej nafukas preden dobis dovoljenja(mogoce se je situacija vmes spremenila).sicer pa ne verjamem,da se folk zaveda polnega potenciala industrijke.
You Fuck With The Bull You Get The Horns

bluu
Prispevkov: 896
Pridružen: 23 Nov 2004, 07:21

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a bluu » 29 Sep 2005, 09:12

Kk misliš zajebano, saj v enem tednu vse zrihtaš, vsaj tako je Toamž napisal al ja?
Bolj se nafukaš, da ti ne pokradejo
lp

skorc
Site Admin
Prispevkov: 1335
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:08
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a skorc » 29 Sep 2005, 09:48

Zdravo
Bluu, ni tako preprosto, kot se slisi, jst sem namrec ze delal na tem in sem imel vse pripravljeno za dovoljenja in semena, drugace pa niti priblizno ne gre tako hitro.

skorc
Site Admin
Prispevkov: 1335
Pridružen: 12 Nov 2004, 10:08
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: Èlanek Mladina

OdgovorNapisal/-a skorc » 29 Sep 2005, 10:00

Quote:

že, tut jst sebe štejem za člana. čeprov vsaka organizaija ma svoje šefe - čene ni nč. zato mamo tle moderatorje, k majo na nek način nadrejen položaj. ne vem kje sm prebral (tko da ne vem, če je res), sam baje ma ta organizacija nek svoj sedež oz. svoje prostore. podobn kot ma DA v lj. tko da lohk bi se mal zorganiziral, pa začel talat raznorazne letake o uporabnosti konople, mogoč printat majce z gesli legalizacije (kupm koj 10 komadov zase in za frende),... pa tko. folku mau razkadit meglo okol tega. tut kašna Trenja na to temo neb bla napačna. recmo postavš na eno stran zagovornike trave, na drugo pa zagovornike alkota (k je legaln, pa vsi vemo, da je dost bolj škodljiv in problematičen kot trava). ma če bi zrihtal referendum, bi mel garant bolš rezultat ko tale RTV sranje.




Jap, konoplja.org ima svoje prostore v Celju na Mariborski 2

Tako, da vsi ki zelite pomagat pri informiranju o konoplji ste dobrodosli.
Vendar prosim tudi to, da ne bo res to pothead pomoc..prvo vsi zainteresirani, cez en teden se pa nobenmu ne da vec delat/pomagat!

Lahko mi pa tudi pisete na mail Tomaz@konoplja.org ali posljete PM.
Kaksno pomoc potrebujemo:
- programerja
- zbiranje donacij
- zbiranje novic in prevod novic
- spremlanje novic po svetu
- pomoc pri raznih prireditvah
- pomoc pri deljenje letakov
- pomoč pri informiranju o konoplji
- Studente: agronoma, sociologa, kemika, pravnika


LP Skorc


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 6 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.