Zdravo!
Sem se vstrašu predzadnjega posta mravlje pa sem šel še enkrat brat stare teme :P. Ampak vseeno imam nekaj vprašanj, ki jih nisem našel in bom raje tule povprašal preden se znajdem v diagnostiki bolnih rastlin

Evo moja 3 tedne stare rožce. (Mal majhne se mi zdijo ampak vseeno)
http://www.shrani.si/f/16/Pa/3BS3EhhZ/dsc02010.jpg1. Glede gojenja, prebral sem, da imajo za nekje 4 tedne dovolj vsega potem jim pa začne primankovati dušika in podobno

Zanima me s katerim gnojilom bi potem naprej? Nekdo mi je reku, da naj vržem ven pa potem sam guanota pa jim vtrga ampak guano je priporočljiv samo za cvetenje, s čim bi pa med vegetacijo? Razmišljal sem tudi, da bi dal dobro črno zemljo ko že ma noter star drek, sam nevem če bi to zdržalo.
2. Te taprve imam od grassomatic maxi me zanima če ima kdo kakšne izkušnje z njo? Razmišljam, da je sploh ne bi dal ven ker sem gledu slike kak folku palijo živali po njih. In če bi lepo rasle pod 200W envirolite(rast)kadar ne bi bilo sonca. Drugače bi jih imel ob oknu ali na balkonu. Zanima me tudi kak se pozna kaj na elektriki na mesec če je ta luč
prižgana 18/7?
Zaenkrat imam dovolj

Lp