Quote:
To pa si pravi pametnjakovič. Če nimaš pojma raje ne svetuj nič.
Že 14 dni imam rože na oknu na utrjevanju za ven. Samo dve uri jim z neonko pomagam vsak večer ko pade mrak da ne grejo slučajno v cvet.
Moram ti povedat da sem na oknu s pomočjo radiatorja pred tremi leti naredil vse sadike (klone, spol...vse) za ven brez pomoči kakršnekoli lampe. Seme pa sem dal kaliti že februarja.
Ne vem, zakaj bi bil radiator stres sploh za klone, ki rabijo dosti toplote da poženejo korenine. Jaz si ravno z radiatorjem pomagam, da se mi kloni hitreje primejo.....ne vem kje ti vidiš tukaj stres ?
Če sadiš Fe seme rabiš samo radiator in okno hahahaha.
Na radiatorju zakališ (da jih malo strese hahaha). Potem daš na okno za 3 tene in v zemljo. Vmes še zračiš ko je lepo vreme in zadne nekaj dni morajo biti tudi ponoči zunaj preden presadiš.
Zdaj se kar eni novi nasveti pojavljajo hahaha da so okna brez veze. Mogoče se še kaj novega naučim.
![]()
1. kaj ti te rože zgledajo, kot da dobijo dovolj svetlobe (stare so 4 tedne) http://img687.imageshack.us/img687/5876/img2335cw.jpg
2. Na eni strani prižgan radjator, na drugi pa hladno okno, to pa mora res koristit rastlini.

ja fem so. Mam pa Durban poison in frisian dew od DP.