Quote:
popoldne sem si rekel, da se bom malo igral Sherlocka Holmesa in malo raziskoval in povpraševal naokoli. Prvo sem vprašal "kolega", ki je vedel za plac in mi je, na mojo presenečenje, priznal, da je moj plac že pred enim mesecem pokazal dvema znancema s katerima imam že tako in tako stare neporavnane račune in zamere. Potem, ko sem "kolega" nahrulil ko psa, sem odšel do doma od obeh lopovov, saj vem kje živita. Ker ju ni bilo doma sem šel pogledat do ene lesene bajtice v hosti kjer so ponavadi kadili. In kaj tam vidim? Prasice skevinðerske sta moje bilke ravno obračala za sušit! Po nekej krepkih besedah sem popizdil in enga od njiju udaril v glavo in ga še ene parkrat brcnil, medtem pa je tadrugi pobegnil. Vzel sem moje rožce in odšel. Doma sem ugotovil, da so preveč poškodovane, da bi jih posadil nazaj, zato pač nimam druge izbire in bom nadaljeval z sušitvijo. Ja, bil je kar zanimiv dan. Sem pa zadovoljen, ker sem si rekel, da jih bom dobil ( lopove in rastline ) in sem tudi jih![]()
to sticky fingaz..nice..prow je tko..sm razbit pizde kradljivske..jst bi se unga lovil..

lp, jažo

kak kolega k je kops, ga mal našuntaš da jih gre prestrašt:D k bi jih v lopi opazu sam kolega poklicu nej pride z sireno do lope, pa da vidiš hudiča