Evo- nov teden, spet cel madafakin' dan v službi, nov zagon

Po par prespanih(oz. neprespanih...) nočeh, prebranih postih in kritikah in predvsem pogovoru z sodelavcem danes(drgač ful obvlada bonsaje...) sm se odloču da tega nebom probal.
Alora, tipo se spozna na te stvari, tudi tole je že probal skrajševat dan in rezultati so bli pri boksu z neonko porazni.
Edini možen in učinkovit način je ta, da v bistvu rastlino ki že raste počasi navajaš in sproti skrajšuješ dan- s tem da more bit tlak in vlaga drugačna(reku mi je: kot bi gledal hitr posnetk na kameri... pač tolk višji tlak, rabu bi cel laboratorij za uravnavanje mikroklime; napravo ki v minuti spremeni parametre vlažnosti, teperature in tlaka. In krajši kot je režim bl natančno mora bit vse skupaj, reku mi je naj primerjam npr. fotokopijo iz maleg papirja na velik- če je na malem napaka, bo na povečani kopiji tolk bolj opazna... zato mi je brez laboratorija odsvetoval- kvečemu bi lahk podaljšal režim- s tem bi dobu VEČ pridelka(pri npr. 12 urnem režimu bi bla roža ful manjša a isto razvita...), s tem da bi pokuru precej več elektrike in porabu več časa... sam bi blo vse večje- kot da bi fotokopiral z povečavo... in ustrezno tolk daljši bi moral bit režim.

to je bla debata k je trajala cca 1 uro...
Drgač pa cool white mali box bom naredu za klončke, ko bo čas. Zdj grem moje outdoor naravne ljubice brez "mejkapa" pogledat