Začenjam z indoor gojenjem sedaj pozimi, ko je outdoorja konec in imam nekaj vprašanj, in upam da mi boste lahko pomagali. Za začetek: gojil bom v neki stari skrinji iz katere sem že odstranil vse police tako da je skrinja sedaj prazna. Dimezije skrinje so: 51cm širina, 45cm globina in 130cm višina. Najprej me zanima kako naj namontiram ventilatorje. Imam dva kopalniška ventilatorja premera 10cm predelana v filter (aktivno oglje). Mislil sem, da bi namontiral ventilatorja na vrhjo stran boxa. Enega na desno stran in drugega na levo, na spodnji levi in desni strani boxa pa samo luknje brez ventilatorjev(vakum)? Ali naj dam oba kopalniška ventilatorja na eno stran stran boxa in naredim luknje na spodnjo stran boxa po diagonali? Aja pa oba ventilatorja bosta za izsesavanje zraka iz boxa. Za svetlobo bom uporabil(za en do dva grova) 150W HPS-ko, ki jo bom nato nadgradil z 250W(zamejal dušilko in žarnico). Zanima me še kakšno tehniko bi mi v takšnem boxu priporočali. Razmišljal sem o 1 do 4 rože(12,5l lonci)? Če bi imel eno rožo bi jo dlje časa vegetiral saj z višino ni problem, ali pa 4 rože, ki bi jih po 1-3 tednih vegetacije dal na cvetenje? Za medij sem za začetek mislil uporabiti zemljo nato pa rockwool in glinopor in štirikrat dnevno zalivanje. Upam na čimprejšnje odgovore da grem lahko čimprej delat