OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
najprej jih imej pod lučmi še preden jih presadiš v naravo jih imej kak teden na balkonu ali pod kakim drevesom
ja to pa obvezno potrebno met bolj v senci, da se navadijo počasi, pa fino je če maš kšno toplo gredo da je tudi temperatura saj priblizno podobna notranji.
-
WithoutName
To mi je iz glave ušlo ta utrjevanje ja. V tistmu tednu k jih bom počas dajou vn se bodo navadle na sonce pa vse Hvala za pomoč
-
ILikeCannabis
Od marleka sem ravno naročil semena za letošnji outdor in sicer:
-the doctor
-Lemon Skunk
-Shaman
za the doctor nisem ziher če je tapravi za outdor mi lahko malo pomagate?
-the doctor
-Lemon Skunk
-Shaman
za the doctor nisem ziher če je tapravi za outdor mi lahko malo pomagate?
Mandala#1 is back in the game...http://www.mandalaseeds.com/Catalogue/Mandala-1
Priporočam za vse outdoor growerje..lp
Priporočam za vse outdoor growerje..lp
-
ILikeCannabis
Kako pa to pride v slovenijo jaz sem vedno malo skeptičen pri takih zadevah da kje odprejo pakete in najdejo tole pa še ne razumem najbol angleško in ne vem ali je treba dnar nakazat ali plačaš po dospetju.Z slovenskimi trgovinami imam pa same dobre izkušnje zaenkrat ker vedno diskretno pakirajo tako da ni nikoli težav...
Zanima me ali ima kdo izkušnje s semeni semenska banka:Dutch Passion, vrsta: Passion #1 prodajajo se na marlek. Zanimajo me ali je pridelek velik,plesen itd. uglavnm ali je vrsta dobra za začetnike in za outdoor
hvala za odgovor
hvala za odgovor
http://marlek.si/dutch_passion-a433/passion_number_1_5kom tale link je za tole vrsto,sm pozabu nalimat
Že veliko jih je imel omenjeno vrsto in sodeč po rezultatih je odlična vrsta več pa u temi outdoor 2012.
Pa uporabi =------> search
Pa uporabi =------> search
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Živjo družba, mene pa zanima če bo kdo predgojil v notranjosti, in kdaj ponavad štartate?
Lp
Lp
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."