Quote:Quote:
tutabugarin kaj ti misliš, da si king of the jungle tip bi nastavljal pasti pa kaj, da najebe kakšna nedolžna žival ali pa človek, ki gre mogoče po gobe ipd...
Na mojmu placu sm jest kralj dzungle sploh ker do mojga placa rabis konkretne vojaske skornje in dobre kondicije ter spretnosti da prides v zbunje. Pac gre mi na zivce, da mi tisto eno dve tri bilke ki sem si jih posadil nek ukrade, nevem ki je fora sej sam seme das u zemljo je stokrat lepsi filing ko ves da si sam ustvaru.![]()
Če ti kljub temu še vedno kdo krade, to potem preprosto pomeni, da si lenuh in jih še vedno nisi dovolj skril. Ne rabiš nastavljati pasti in spravljati nedolžnih ljudi v nevarnost (gobarji, lovci, ...).
Kot da ni na svetu že dovolj hudobnih ljudi, se potem pojavi še nek tutabugarin, ki bi druge zastrupljal in ubijal. WTF!?

Drugač pa nevem, če mene vprašaš dostkrat sploh nerabš nekih prav zelo težko dostopnih in remote placov ampak samo dobro premišljeno taktiko kje posadit recimo eden izmed mojih placov, že drugo leto je skor dobesedno pred nosom množice ljudi in pohcarjev, ki robo vedno kupujejo od dilerjev pa do zdej še čist nobenga problema...

No vsaj jst si tko zamišljam...
sam osebno sem že srečal ljudi na takih spotih za katere sem si mislil da sem kot prvi človek stopil... neboš vrjel tako kot razmišljamo outdoor growerji razmišljajo tudi "plenilci"