OUTDOOR 2017
Re: OUTDOOR 2017
Evo zdaj pa se morem jaz opravičiti ker sem sliko pobrisal ... nisem niti preveril glede lokacije... Sori! ! 
-
autoflower
Dans po nekem naključnem obisku naletim na auto mazar od bulkov..model je na njemu mev 70g in kvalitea res 1A oz. top šit okus in high in lepe polne bule.Raso bi naj pa 75 dni kar je kr ene 2 tedna prej ko pa od dutch passiona pa kvaliteta tt 2x boljša kot pa od slednje banke.Tako da PRIPOROČAM če se hoče npr. to kdo sadit 
Auto mazar seme od dutch passiona stane 12,75€, od bulseedsov pa 3€. Pa praviš da ima bulk, boljšo kvaliteto. Kaj je fora da majo bulkerji tako poceni?
Imaš prav, je pa kar sama od sebe zrastla, je ni nihče posadil. Je pa smešno kako so nekateri pogledali zaradi njene višine, pa ni nič oskrbovanawappa napisal/-a:sam je pa boga, doma pred bajto par korakov do rože pa se ti ne lub rože zalitma to je industrijska
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
Tu pa je potem razlika v ceni zaradi samega imena semenske banke in pa verjetno v selekcioniranju razmnoževalnih rastlin.saso87 napisal/-a:Auto mazar seme od dutch passiona stane 12,75€, od bulseedsov pa 3€. Pa praviš da ima bulk, boljšo kvaliteto. Kaj je fora da majo bulkerji tako poceni?
-
autoflower
Večji vrhi,boljši okus,brez plesni,boljša potentnost.
Tukaj bi verjetno lahko izpostavili da je verjetno dobil taprav fenotip? Ali so bile vse rastline enake z enakimi karakteristikami? Jaz imam namreč z bulkom slabe izkušnje zato sprašujem... Res pa cena velikokrat prevaga kupca v nakup...
tale je slikana 6 dni razlike....
koliko ji še manjka, kaj pravite, še 10 dni ali več, konec tedna bo spet dež??
koliko ji še manjka, kaj pravite, še 10 dni ali več, konec tedna bo spet dež??
- Priponke
-
- zrelost2.jpg (310.09 KiB) Pogledano 7241 krat
-
- zrelost-1.jpg (243.43 KiB) Pogledano 7241 krat
Po listih in kakšnemu vrhu na ES, so se mi naredili beli fleki. Če z prstom potegnem po njih grejo dol. A se komu sanja kaj bi to bilo in kaj bi se dalo glede tega ukreniti?
Lahko da je plesen. Prilepi kakšno fotko