Pozdravljen!
Najprej bi se ti rad zahvalil za izčrpne informacije in odgovor, ki si mi ga dal! Verjame ti in vem, da veš kaj govoriš. Malo sem še zmeden glede teh stvari, ker se z njimi srečujem prvič. S tem sem se srečal verjetno zato, ker se mi je zadnje dve leti življenje postavilo na glavo. Pomanjkanje energije, slaba volja, depresija, žalost, negativnost, izguba službe, ne uresničeni cilji... skratka bedno, mislim, da veš o čem govorim, zato sem začev na življenje gledat še z druge luči. Vse to me je pripeljalo tudi do srečanja z avro,karmo,čakro,6čut,belo magijo,bioenergijo,intuicijo,meditacijo,astralno projekcijo,podzavest... skratka mogoče sem šel predaleč s tem naštetim od astralnosti ampak mislim, da se vse to drži ene veje z njo? Duhovnost. Tudi ko sem bral pomen čakre sem razbral, da naj bi imel blokade, to bi res rad odpravil. Nekje sem bral, da je podzavest ključna za zdravje in uspeh, podzavest pa naj bi osvojil z astralnim potovanjem? Poslušal sem razna mnenja ljudi za katere ne morem trdit da so seznanjeni z astralnostjo ampak večina od njih je rekla, da je to početje nevarno in da izgubiš stik sam s sabo ali pa, da se ne moreš vrnit nazaj v telo. Tukaj gre najbrž za to, da je pri teh stvareh treba bit osredotočen in zbran in imeti nadzor nad sabo in pa začeti postopoma od začetka z nekakšno meditacijo in potem nadaljevat. Ko sem bral en forum je nekdo napisal, da misli, da astralna potovanja niso možna, dokler človek živi. Astralno telo lahko izstopi iz telesa, ampak največ 5 do 10 metrov ( pri težkih poškodbah, boleznih, hudem trplenju, težkih operacijah in pred smrtjo) vedar je še vedno povezano s telesom, kajti , če se ta vez pretrga potem telo umre in je mrtvo. Takrat pa začne astralno telo potovati, vendar se mrtvo materialno telo tega nič več ne zaveda.No kakor koli že verjamem da so
naši možgani največja in sila z njimi bi ob večjem procentu delovanja bili sposobni marsikaj. S tem, da tukaj ni za pozabit srce kateri naredi močnejši pretok krvi s tem pa se razširi tudi energija in pretok skozi možgane. Tudi sam sem se razpisal, ker me to področje ful zanima, upam sam da nisem brcnu v meglo in, da sem prišel do nove stopnje spoznanja v življenjuu ali pa se mi samo meša

Če boš imel kak odgovor na moje sporočilo ga že z veseljem pričakujem, za konec bi te pa rad vprašal če veš in mi lahko priporočiš kot začetku katero knjigo o astralnosti v slovenščini si naj preberem? Hvala