OUTDOOR 2014
Re: OUTDOOR 2014
jz sm su učeri pogledat 2 k mam u 20 litrskih loncih velke 1.70 razvejane srednje sam je pa že tok gor da jih kr krivi mata pa še ksne pou mesca do konca
kar seješ to pol žanješ
Edit: mal hermajo same sebe tko da se vid da bo par semenk tko da če kšn začetnik k nebi rd kupovov semen nj mi piše na privat pa mu jih podarim za drugo leto genetika je dobra močna hitrorastoča roža indica smel odličn roba pa isto vrhunska
drug tedn objavm kvalitetne slike
lp
drug tedn objavm kvalitetne slike
lp
kar seješ to pol žanješ
neki bo za pokadit 
mi je pa zou da sm jih vrsicku drugo leto nebom nubene pa še premal sonca je tuki morm posekat za drugo leto
pozz
mi je pa zou da sm jih vrsicku drugo leto nebom nubene pa še premal sonca je tuki morm posekat za drugo leto
pozz
kar seješ to pol žanješ
moja testna, ki je v cvetu že od sredian julija, je cela v plesni.
upajmo,da bo jesen boljša =D
ima kdo kakšno napoved?=D
upajmo,da bo jesen boljša =D
ima kdo kakšno napoved?=D
http://www.siol.net/novice/slovenija/2014/08/septembra_zivo_srebro_spet_do_30_stopinj.aspx
-
generalwar
upajmo na lepo vreme, ker drugače bo polom. na eni roži mi je kar listje začelo plesnit
ni ravno idealna lokacija
ni ravno idealna lokacija
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
huhu jaz računam zelo na tako napoved to sezono sem pozne sorte bolj vrgel ven in mogoče sem zadel
weedy kaj je to zaena sorta ki cveti? looking sexi
weedy kaj je to zaena sorta ki cveti? looking sexi
evo še moji rožici:
uspešno sta preživli napad tripsov, še rešim težavo z telimi rjavimi pikami na listih pa sem na konju... mogoče kdo ve rešitev? se pa že malo voha od čist bliz...
uspešno sta preživli napad tripsov, še rešim težavo z telimi rjavimi pikami na listih pa sem na konju... mogoče kdo ve rešitev? se pa že malo voha od čist bliz...