OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
ja in kaj boš potem ko ti poslika/posname lopova? mu boš polomu roke? ga prosu d ti jih vrne? nč kej velik ne morš nardit...če ga polomš maš lohk še večje probleme..
vitamins...T,H,C
Blazno velke koristi od lovske kamere ne boš imel.
Če si nesposoben in posadiš na placu, ki je blizu ceste, daljnovodov, tračnic, njiv, lovskih opazovalnic ali krmilnic, sprehajalnih poti, si je človek resnično sam kriv.
To je outdoor. Če nisi pripravljen na izgube pa imej zadevo indoor.
Če si nesposoben in posadiš na placu, ki je blizu ceste, daljnovodov, tračnic, njiv, lovskih opazovalnic ali krmilnic, sprehajalnih poti, si je človek resnično sam kriv.
To je outdoor. Če nisi pripravljen na izgube pa imej zadevo indoor.
-
WithoutName
da še jst pokažm moje mal kko cvetijo.
Frisian dew. Je vijolčn feno.
Še glavni vrh
Tale je pa zelen feno in bo pomoje čez kkšne tedn ali dva za posekat, kaj vi mislte?
hvala za pomoč in lp.
Frisian dew. Je vijolčn feno.
Še glavni vrh
Tale je pa zelen feno in bo pomoje čez kkšne tedn ali dva za posekat, kaj vi mislte?
hvala za pomoč in lp.
Zanima me koliko časa še potrebuje tale biljka.
lp
lp
Quote:
Zivjo!
Je to normalno da se tkole izraža purple pheno? Hvala in lp vsem!
Purple pheno se izraža v purple laskih, tko da tole pomojem sploh ni purple pheno, listi so pa vijolčni mogoče zarad hladnih dni. Pomojem ni za paničart.
Zivjo!
Purple pheno se izraža v purple laskih, tko da tole pomojem sploh ni purple pheno, listi so pa vijolčni mogoče zarad hladnih dni. Pomojem ni za paničart.
Quote:
lp
Težko rečt, ker je fotka omejena samo na mejhn del bata, ampak minimalno 2 tedna maš še cajta.
lp
Težko rečt, ker je fotka omejena samo na mejhn del bata, ampak minimalno 2 tedna maš še cajta.
Quote:
Quote:
Zivjo!
se strinjam sploh na easy sativi radi ratajo taki listi ob hladnem vremenu
Quote:
Zivjo!
se strinjam sploh na easy sativi radi ratajo taki listi ob hladnem vremenu
-
Lisica4248
LP!
Evo tole je pa ena moja roža, me pa zanima če mi lahko kdo pove približno kok časa še rabi da bo zrela?
Evo tole je pa ena moja roža, me pa zanima če mi lahko kdo pove približno kok časa še rabi da bo zrela?
js bi rekel, da še rabi okrog enega mesca. ko vidiš, da so vsi laski rjave barve, še počakaš kak teden in zatem posekaš, to je zlato pravilo, če nimaš mikroskopa(na bolhi jih prodajajo po slabih 10e btw).
Hell, it's about time.