OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
pa nevem. Večino toplote se zadržuje v zgornjem delu plastenke in če ni zamaška gre vse ven kmalu. Če pa jo boš na glavo obrnil pa najbrš res nima pomena
moje rože...
kaj pravte ?
kaj pravte ?
-
stricekmaticek
Mam en problem. V ponedeljek okrog 12:00 sem dal semena v mokro vato in vato v vrecko (tista za v skrinjo) in lepo zaprl, notri sem pustil malo zraka. Danes pa sem pogledal pa sekar nobenega repka tud semena niso napihnjena nic. Zanima me ce je to normalno za kupljena semena?
uu bejek super so katere sorte?
stric matic
men so tudi letos slabš kalile kot prejšna leta nvm zgleda da je čudna luna letos
kar počakaj še kak teden potem bi pa že res morala kaka vskliti...iz katere semenske banke pa imaš semena?
stric matic
men so tudi letos slabš kalile kot prejšna leta nvm zgleda da je čudna luna letos
kar počakaj še kak teden potem bi pa že res morala kaka vskliti...iz katere semenske banke pa imaš semena?
purple skunk je tale največja druge so pa iz nekega skunka vn pobrane...
Quote:
Mam en problem. V ponedeljek okrog 12:00 sem dal semena v mokro vato in vato v vrecko (tista za v skrinjo) in lepo zaprl, notri sem pustil malo zraka. Danes pa sem pogledal pa sekar nobenega repka tud semena niso napihnjena nic. Zanima me ce je to normalno za kupljena semena?
Men so tuut zlo slabo kalile in edino kar je pomagal je blo da sm dou na sonce tist kar je blo pa samo notri pa nč
Men so tuut zlo slabo kalile in edino kar je pomagal je blo da sm dou na sonce tist kar je blo pa samo notri pa nč
-
bogomolkaa
So že začeli krast, ukradli so mi 9 pjant v ločkih, ki sem jih mel na placu. DEBIL
-
izanci
je možno da ti mravlje pojedo bilke ki so komaj prišle iz zemlje ?
lp
lp
glede polžev je lansko leto nekdo tukaj prilimal eno sliko kako se jih znebit z piksno okoli stebla, če kdo ve kaj mislim. letos bom poskusil to tehniko
a mi je to mogoče začela cveteti ??