vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Lepe tadi =)..
No še nekaj malega od mene za čez zimo heheh =)
5 Automatic ak(lowryder#2xak47) pod 71w varčnih, so vse v enem loncu, lonec je velik okoli 6-7l.
Velikost boxa 33x40x120, stare so okoli 2 tedna ter že sem jih gnojil s hesi bloom complex(1/4 doze).
2 sta že začele cvetet, pa one 2, ki sta najmanjše sta bile presajene pozneje zraven in jih je malo šok, sta šele zdaj začele malo bolj konkretno rast. Še slikce:)
Lp
No še nekaj malega od mene za čez zimo heheh =)
5 Automatic ak(lowryder#2xak47) pod 71w varčnih, so vse v enem loncu, lonec je velik okoli 6-7l.
Velikost boxa 33x40x120, stare so okoli 2 tedna ter že sem jih gnojil s hesi bloom complex(1/4 doze).
2 sta že začele cvetet, pa one 2, ki sta najmanjše sta bile presajene pozneje zraven in jih je malo šok, sta šele zdaj začele malo bolj konkretno rast. Še slikce:)
Lp
Tole bo bolj bogo vse skup, če že cveti. Probi drugič vsako v svoj lonc posadit.
Hvala tabaaako
ja je šele začelo cvetet(pač prvi laski).. lonec je pomoje kar dosti velik, promblem je samo da sem vse skupaj posadil pa da so tudi dosti šokov dožvele ker jih je meu frend pod hps in je blo treba pospravt..ter so ble še kak dan v temi vmes, tamale 2 celo 2 dni..Bomo vidl, kar bo bo pa tudi če bo 0.1g/w
ja je šele začelo cvetet(pač prvi laski).. lonec je pomoje kar dosti velik, promblem je samo da sem vse skupaj posadil pa da so tudi dosti šokov dožvele ker jih je meu frend pod hps in je blo treba pospravt..ter so ble še kak dan v temi vmes, tamale 2 celo 2 dni..Bomo vidl, kar bo bo pa tudi če bo 0.1g/w
Končno sm imel nekaj časa ...
zdej sta 2 ventilatorja na filtru.. en piha drugi vleče
zanima me pa še posledica česa je to:
1. Rumeni robovi na spodnjih listih
2. Vihanje zgornjih listov
hvala, lp
zdej sta 2 ventilatorja na filtru.. en piha drugi vleče
zanima me pa še posledica česa je to:
1. Rumeni robovi na spodnjih listih
2. Vihanje zgornjih listov
hvala, lp
-
USBN
Zdej tile ventilatorji zgledajo mal bolš ja, ampak zalimi pr ventilatorjih une luknce v kotih, pa po robovih ventov tud zalimi s kakšnim duck tape-om
A si ti gnojil že kej tole? Pa kako pogosto zalivaš in s koliko vode?
A si ti gnojil že kej tole? Pa kako pogosto zalivaš in s koliko vode?
ja male luknce bom se zafilu (silikon).
Nič nisem gnojil, zalivam pa vsake 3 dni (prbl. 1deci) oz. k vidm da je 2-3 cm suha zemlja.
Zemlja je pa 2/3 kupljena in 1/3 komposta.
No še to.. pred so robovi ratal rumeni so špičke in stebelca na listih postali rahlo vijolični...
Nič nisem gnojil, zalivam pa vsake 3 dni (prbl. 1deci) oz. k vidm da je 2-3 cm suha zemlja.
Zemlja je pa 2/3 kupljena in 1/3 komposta.
No še to.. pred so robovi ratal rumeni so špičke in stebelca na listih postali rahlo vijolični...
-
USBN
meni zgleda po rumenih listih tako kot da dušika nebi dobivale. Pa zalivaš lahko pomoje malo bolj
-
sleepykamela
Pozdravljeni!
Ker se mi zdi da je led tema zaklenjena,pa da ne odpiram nove bom prilimal tukaj svoj grow report z led lučjo!
Nekaj podatkov:
Semena so purple wreck + ?(nekej časa nazaj mi je nekej čudno dobrega ratal),gojeno je na zemlji ,uporablja se hesi gnojila,gojeno je od začetka pod 120 w grow led lučjo,vendar sem se na žalost spomnil slikat šele na dan ko sem dal na cvetenje,rože so bile enkrat vršičkane in so vse se mi zdi prav lepe punčare!aja ,gojeno je pa v grow boxu 80x80x160!
Še nekaj slik:
1.10.2011
3.10.2011
6.10.2011
11.10.2011
17.10.2011
Evo, to je to zaenkrat,nove slike pa prilimam jutri!
Lp
Sleepy
Ker se mi zdi da je led tema zaklenjena,pa da ne odpiram nove bom prilimal tukaj svoj grow report z led lučjo!
Nekaj podatkov:
Semena so purple wreck + ?(nekej časa nazaj mi je nekej čudno dobrega ratal),gojeno je na zemlji ,uporablja se hesi gnojila,gojeno je od začetka pod 120 w grow led lučjo,vendar sem se na žalost spomnil slikat šele na dan ko sem dal na cvetenje,rože so bile enkrat vršičkane in so vse se mi zdi prav lepe punčare!aja ,gojeno je pa v grow boxu 80x80x160!
Še nekaj slik:
1.10.2011
3.10.2011
6.10.2011
11.10.2011
17.10.2011
Evo, to je to zaenkrat,nove slike pa prilimam jutri!
Lp
Sleepy
Zgleda hudo! Keep up the good work