Quote:Quote:Jaz imam pa obcutek, da nekateri vseeno radi slisijo take stvari, mislim, da je to bolj vspodbudno,
Sam žališ, ko te pa nekdo postavi na realna tla, pa ga obtožiš, da te žali. Resnično potrebuješ pomoč, saj niti en izmed vseh tvojih 198 postov še ni bil smiseln.
kot pa ternati o boleznih in represiji, to je zelo cista generacija, ker je mj HolyHerb, toda trenutno je represija brutalna, Hitler je rekel,
Jud bo zasuznjil Nemske otroke.
Ce te pa jaz postavim na realna tla, da imas potencial nesmrtnosti, me pa napades.
PeroMan, mojo sestricno je zbil avto in je letela 30 metrov po zraku in je imela samo nogo zlomljeno.
Jaz sem pa dosti boljsi in mislim, da bi letel po zraku in ne bi dozivel zloma. V vsakem filmu je malo resnice.
lp
Torej še vedno vztrajaš pri tem:
- da boš živel 1000 let
- da te lahko povozi avto in boš ostal nepoškodovan, ne glede na hitrost avta, ob predpostavki, da je avtomobil več kot 10x težji od tebe
- da si z rezanjem ustnic čistiš telo
- da bog obstaja in da je skreiral zemljo, zdaj pa se skriva nekje za oblaki ali za kakšno zvezdo, pa ga zato ne moremo videti
- da film Matrix v bistvu ni znanstvena fantastika, kamor je film uradno uvrščen, ampak je v bistvu realistični dokumentarec
- da boš po zgledu Stan Meyerjevega načrta, pri katerem je že tudi na sodišču bilo dokazano, da ne deluje, zgradil avtomobil, ki ga poganja le voda
Sicer je pohvalno, da te zanima ekologija in zdrava prehrana in podobno, ampak opažam, da si premalo informiran in preveč zaletav in hitro nasedeš tudi kakšni spletni strani, ki prodaja bučke...
Predlagam, da prvo malo naštudiraš konvencionalno fiziko, biologijo in kemijo, ter se šele kasneje, ko to obvladaš, lotiš svojih "naprednih projektov".