Tisočletno življenje

Debate o vsem, peskovnik.
tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 03 Mar 2011, 23:48

Ni nujno ta vlak, niste mi cisto jasni.
Toda, ni najbolj pametno cakati, da te "ocolajo", ali za volanom, ali za posedovanje, ali ti ze samo moznost ne ugaja in to, ker si nedolzen(hrana zivalskega izvora je strupena->svetovna statistika raka-> animal based diet & cancer)
konoplja pa najbolj zdravilna, torej si nedolzen.
To mi ne gre v racun, cutim, da kaj ukrenem, vi pa lahko se malo pocivate, nihce vas ne sili.
Konopenko, saj je vse cool, kot sem rekel, vazno je zaceti, potem ze uredis po najboljsih moceh, ce te vodi morala.

Kje dobiti denar je dolga zgodba: 70% poljscin za zivinorejo, ta za raka, potem farmacija, onkologija, vse za propad cloveskega gena, clovestva in narave.
Vsi strokovnjaki vejo, da imamo 3 krat prevec uprave, oklesti!
Zaposli zapornike.
Ukini ministrstvo za obrambo.
Ko tako gledas, vidis, da druzba dela samo skodo, se vprasas, kako lahko vse skupaj sploh deluje.
lp
The Holy Herb of Immortality

lion
Prispevkov: 861
Pridružen: 14 Nov 2008, 17:18

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a lion » 04 Mar 2011, 00:07

ja dvomim da imava isti vlak v mislih
jaz v puberteti nisem kadil in sma najbrz na razlicnih nivojih hahhaa
ni treba bit ekonomist da ti je jasno da je UTD utopija , sam tomi tebe men se zdi niti ne zanima , vidis sam tist kar tebi pase zato ti pa pase .
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 04 Mar 2011, 00:09

To je res, v prvi fazi me zanima redukcija represije, z ekonomijo bi se ukvarjal naknadno, toda, v bolj sproscenem ozracju, bi tudi ekonomija bolje delala.
lp
The Holy Herb of Immortality


konopenko
Prispevkov: 271
Pridružen: 10 Jun 2008, 15:38

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a konopenko » 04 Mar 2011, 00:13

ni morale tomi, isti k moj fotr-neki tupiš pa nimaš pojma.
ne moreš kr neki obljubljat denar in socialne bajte, legalizacijo,vsi vemo da so klerikalci eni kroniki-sick kradejo pa še več k naše rdeče izdajice. a je cerkev že kdaj plačevala davke? evo obdavčmo cerkev do amena legalizirajmo ganjo, pol pa zarad mene tud zastavo menjajte
ajd

lion
Prispevkov: 861
Pridružen: 14 Nov 2008, 17:18

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a lion » 04 Mar 2011, 00:18

Quote:

To je res, v prvi fazi me zanima redukcija represije, z ekonomijo bi se ukvarjal naknadno, toda, v bolj sproscenem ozracju, bi tudi ekonomija bolje delala.
lp


tako je o tem tudi govorim
When life puts stones in your way

build something nice out of them

Loesje

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 04 Mar 2011, 00:26

Sadaj je dosti razvidno, da gre za humano zadevo, to je najbolj vazno, da te dodatno ne ropajo, kot trenutna oblast.

Humanost se nanasa tudi na kazensko pravo, kjer je drzava kot institucija lahko zelo brutalna.
Moj predlog je, naj ljudstvo samo oblikuje kazensko pravo,
moj predlog bi bil, ne mucite in ne zapirajte kriminalcev(ki so takrat ze nemocni in skesani), temvec jih zaposlite v humano okolje, kjer zivijo dostojno in hkrati niso nevarni druzbi.
Ker vse prevaja, kot elektricni vodnik in clovestvo izgublja v oceh narave "reputation", najbolj, kadar mucimo drug drugega, narava se nikoli ne "grize" znotraj iste vrste(tu je narava superiorna cloveku in ne bo nikoli posnemala cloveka, temvec mu bo nasprotovala).

Filozofija: V sebi nosimo okoli 3kg mikroorganizmov, vse kar prebavimo je delo mikroorganizmov, ki so dovolj inteligenti, da berejo nase razpolozenje in delno misli in ce spostujemo drug drugega, opravijo posel bolje.

Vse kar zraste je delno prilagojeno cloveski prebavi in ce smo dostojni, je pridelek bolj dostopen za naso prebavo, posledicno smo bolj zdravi in zivimo dlje.

Kako tretiramo cloveka je kako tretiramo sebe in ce ni "clear and present danger", po bogu, nimas pravice mu skodovati ali mascevati drugega, imas samo pravico do samoobrambe "at clear and present danger", kar pa ni na sodiscu, je "cold blood (spirit)murder". Narava odpusca in tudi bog(ce obstaja) in tudi ljudje bi morali, tako bi se kriminal enormno znizal(npr. ko nekoga obsodijo, vsakega obide nekaj tesnega, mislec, ce bi jaz to naredil, bi me enako obsodili, kot zival in to ubija duha, da ves, da v dolocenem primeru, no mercy, in se takoj vzivis in to cutis), to ni humano, ce ni neposredno nevaren, ga zaposlis in se stroskov nimas, temvec sluzis.

Se eno o veri, kako je narava v skladu z bozjimi zapovedmi, da te na rit vrze. Vsi poznate lady buge-pikapolonice, sam imam se lepse buge, so podobni lady bugom in ko naprimer pomagam starsem, postanejo te bugi veseli in energicni.

Ne ubijaj, pomeni, ne jej mesa ali mleka(ker odziras hrano mladicu), posledicno zivis dosti dlje.

In se veliko vec bom povedal, kako je narava v skladu z bozjimi zapovedmi.

lp
The Holy Herb of Immortality


fake_rasta
Prispevkov: 188
Pridružen: 20 Sep 2010, 20:11

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a fake_rasta » 04 Mar 2011, 00:49

a to zdej prihaja renesansa renesanse?

ps: 'božje' zakone je pisala človekova roka

tomi66
Prispevkov: 336
Pridružen: 26 Nov 2010, 17:22

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a tomi66 » 04 Mar 2011, 01:22

svetovna statistika/aprox. linearna odvisnost raka od hrane zivalskega izvora

Zivljenje brez vere je prazno, jaz sem se preprical, da vera dela "100 na uro" in sem tehnik od glave do pete, strojnik, elektro avtomatik, nutricionist, OC, web&database programing, online streljanke in mnogo vec in kot receno, pred Noetom je bila zivljenska doba cca 1000 let(jesti zivali je bilo gnusno). Po vesoljnem potopu je clovestvo zacelo jesti hrano zivalskega izvora in zivljenska doba je posaci padla na 500 in ultimativno na 60 let.

Vera je bila korumpirana(verjetno profit), leta 800 so v Rimu sprejeli, da clovek lahko je hrano zivalskega izvora.

Tako, da ne rabis verjeti v vero, kot tako, ampak nekaj moralnega je privedlo do zivljenja in cloveka. Sam sem boga se najbolj opisal kot "progress inductor", ce ni napredka, pocasi umres. Napredek je dobesedno "a must", za evolucijo in s tem prezivetje.
lp
The Holy Herb of Immortality


Uporabniški avatar
Lacna-Pljuca
Prispevkov: 454
Pridružen: 15 Jul 2006, 15:00

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a Lacna-Pljuca » 04 Mar 2011, 22:00

Kere blodnje

Staramo se zaradi krajsanja telomer pri celicni delitvi -> celica ma omejeno stevilo delitev in to je nekako zapisano v cloveskih genih ze pred "Noetom" (Nojom?)
In nase zobovje in prebavni trakt ti lahko pove, da je ustvarjeno pretezno za meso.
Po drugi strani pa zakaj sodobni vegani ne zivijo 1000 ali pa vsaj 100 let?

In po mojem mnenju kdor veruje v nadnaravno v danasnjem svetu ne more biti ravno pameten, kar vpliva tudi na omejeno razmisljanje.

lojze
Prispevkov: 1004
Pridružen: 23 Nov 2004, 08:15

Re: Tisočletno življenje

OdgovorNapisal/-a lojze » 04 Mar 2011, 22:14

Quote:

pred Noetom je bila zivljenska doba cca 1000 let(jesti zivali je bilo gnusno). Po vesoljnem potopu je clovestvo zacelo jesti hrano zivalskega izvora in zivljenska doba je posaci padla na 500 in ultimativno na 60 let.




Tomi,
Okoli vegetarijanstva pretiravaš. Naj vsak poje kar hoče, ko bomo morali sami ubijati živali za hrano bo najbr vse drugače.
Meso je za uživanje problematično samo zato (odmislim etične razloge), ker živali pred zakolom čutijo, da se bliža konec in tedaj se prične izločanje stresnih hormonov, ki jih potem človek zaužije.

In meso nima veze z življensko dobo. Na življensko dobo vplivajo nesoglasja in neharmoničnost.

Ko je bila še harmonija (75.000 let BC; t.j. pred našim štetjem) je bila življenska doba 900 let. 25.000 let BC samo še 700 let (in učenje -ne šolanje ampak učenje- je trajalo 200 let). Ob koncu Antlantide (10.821 BC, sicer se je začela formirati 31.000 BC in doživela vrhunec 15.000 BC) je bila življenska doba 70 do 140 let.

Pa božjo zapoved "Ne ubijaj" moraš brati v celoti in ne samo del, ki te zanima (pravilno se glasi: Ne ubijej, razen.....).

LP
L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 17 in 0 gostov



Opozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron