Quote:
Zakaj pa ti pohaš? Ker je fajn, vem, meni je tudi fajn. Ampak človek naravno ne potrebuje šus filinga, tako da je po tej logiki v osnovi nekaj narobe z vsemi nami, ki ga pohamo.
Al zakaj ti pohaš? Sprostitev? Jo lahko dobiš na različne načine. Dolgčas? Veliko boljših stvari za preganjanje. Me res zanima, kaj boš povedal.
Avtorju uvodnega posta bi svetoval, naj začne pohati. Res je, tako se mu bo spremenil pogled na življenje. Po eni strani bi mu celo pomagalo, da bo vedel, da so na svetu še hujše stvari od njegovih vsakdanjih problemov (odvisnost ipd.).
Malo si me narobe razumel. Uživam ob pohanju to je res, ampak ne poham zato ker bi bil depresiven oz. imel težave sam s seboj. To sem hotel povedati, da pohanje ni rešitev, sam gledam na to kot nagrado samemu sebi po dobrem dnevu.
Imam spoštljiv odnos do rastline in tudi ne konzumiram vsak dan, čeprav pogosto. Težav z spanjem nimam in mislim da so te bolj psihične narave.
Mi pa tudi včasih pomaga pri delu, opažam da sem mogoče malo bolj kreativen. Nikakor pa se ga ne zadevam zaradi slabe volje ali dolgčasa in se strijam, da je mnogo boljših stvari za preganjanje dolgčasa.
Rad bi povedal to, da je travca ob ustreznih pogojih zelo dobra stvar, ni pa to rešitev na neke osebne težave.

...no sej ne vem ka sm hotu napisat...lepo se mejte...pa zapomnte si..po vsakem dežju posije sonček...