VREME
Re: VREME
pri nas je use uredu smo na vasi tako da nam poplave ne naredijo vecje skode. So pa bile druge neusecnosti. Se je ze zgodilo pred parimi leti, da ko je bilo zelo zelo veliko kolicine vode oz mocan pritok vode, da je dejansko greznica skozi wc butnla, in je bilo celo pritlicje v dreku. pestro... še posebaj pucanje tega. Da ne govorim ko se govno uzre v les, ko ga vohas se mesece po poplavi. Drugace pa kar po tvju vidim je vedno bolj zalostno. Uapm da niste žrtev poplav.
ZIVLJENSKA RESNICA: TREZNOST JE ILUZIJA
Matr jebem poplave. Strah pred točo je biu, potem so neki začele plesnet, zdej so pa še bilke pod vodo, in to na obeh placih. Neki komadu jih kr ni več, jih je tok odnesu. Sam največje so še tm. Popizdo bom.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arabska molža je zakon!
-
love9bitch
haha to bo zanimiv, ko se bo dol enem hrvati na dvorišču pojavla bilka ko bo voda sla xD
jst sm v največjem dežu v petek popoldan šel po rožce, tko da sem jih ksreč rešu=) itq sm biu pa cel mokr.
drgac pa sožalje vsem, ki ste kako skodo dužvel v poplavah, drgace pa ja. bolšbilke pod vodo, kot pa bajto
jst sm v največjem dežu v petek popoldan šel po rožce, tko da sem jih ksreč rešu=) itq sm biu pa cel mokr.
drgac pa sožalje vsem, ki ste kako skodo dužvel v poplavah, drgace pa ja. bolšbilke pod vodo, kot pa bajto
Sever, jug, vzhod, zahod- GANJA raste vse povsod!
na eni rožci mi je plesen zajele precejšen del bakle cca 15cm vrha(verjetno zaradi visoke vlage) ker je videti veliko kristalčkov se mi zdi škoda vržt proč, kadili glih nebi, kaj priporočate?.. da naredim maslo, haš, kaj tretjega ali bolje da vržem proč?