Coliseum
Re: Coliseum
mal draga pa okorna stvar za na hitr prešvercat v bajto al flet
čaki a nima silas u weedsih neki takga?
po moje je to tud ful drago. a veš kakšn grow room si lahko poštimaš za 3k...
po moje je to tud ful drago. a veš kakšn grow room si lahko poštimaš za 3k...
LOAD BONGS, NOT GUNS
Če se ti da delat miljon klonov je vert definitivno way to go, sploh če maš težave s prostorom =)
The newb is back.
meni se zdi zadeva totalno izkoriščena - žarnica zaradi vertikalne postavitve osvetli vse naokoli (360°), moraš pa res imeti ful klonov ali pa ful sreče... Pa najbrž se gre zelo zgodaj na cvet...
A je mogoče že kdo sprobal kakršenkoli "vertical" grow?
A je mogoče že kdo sprobal kakršenkoli "vertical" grow?
kot da mors kupt to, sej lahko sam nardis.
se si lahk vse sam nardiš. tut hišo si lahk zgradiš in če sta dva še kakšn space shuttle
Quote:
se si lahk vse sam nardiš. tut hišo si lahk zgradiš in če sta dva še kakšn space shuttle
haha . Samo ponavadi, te pride dražje kot če bi kupu no samo pridobljeno znanje je pa tudi lahko neprecenljivo
haha . Samo ponavadi, te pride dražje kot če bi kupu no samo pridobljeno znanje je pa tudi lahko neprecenljivo
Samo ponavadi, te pride dražje kot če bi kupu
hihiihihi se nebi glih strinjal, posebej pr bajti lahko precej pršparaš če znaš kaj delat vem k sm garal zdej 4 leta pa tudi kako drugo stvar se da precej bol poceni naredit kot kupit
Drugače pa zgleda zanimiva ta stvar samo fakin tu mač
hihiihihi se nebi glih strinjal, posebej pr bajti lahko precej pršparaš če znaš kaj delat vem k sm garal zdej 4 leta pa tudi kako drugo stvar se da precej bol poceni naredit kot kupit
Drugače pa zgleda zanimiva ta stvar samo fakin tu mač
police in helicopter search for marihuana ...
stvar je načeloma kulska če furaš SOG al kakšen vertical scrog pomoj sam ne zajebat pa preveč vegat