OUTDOOR 2006
-
MrGreenfinger
Re: OUTDOOR 2006
Rasta nice, neka sativica al?
Za vse tiste ki paničarijo okol cvetenja, bo pa večja zrastla... . Saj bo lepa jesen...
Za vse tiste ki paničarijo okol cvetenja, bo pa večja zrastla... . Saj bo lepa jesen...
Bravo bravo lepi vrhi res
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
ja, je bolj sativa kot indica, zato so tud tko raztegnjene, čeprov sem jih parkrat odbil, tko da grejo v 3 ali 4 glavne vrhove, spodaj pa rastejo manjši ampak jih je več, bomo vidl kaj bo ratal
ayt
ayt
Growing is legal. Don´t believe the cops...
bravo rasta, prvi Outdoor je najlepši... vedno.
Danes nisem zdržal,oz. strah me je bilo da so tudi na drugem-najlepšem placu polži in sem šel pogledal. Hvalabogu niti enga, vse rože zdrave, štirje Hererji od 140 do 180cm. Sicer komaj na začetku cvetenja, ampak so blazne. Fotke čez kaka 2 tedna, ker prej ne grem gor. Danes sem jim nesel 10l 3kratne doze gnojila, zalil, in molil da bo do konca vse okej.
Blo me je strah ko prasico, ura je bila že čez osem, hodil sem po gozdu v temi,sam, sploh nazaj je bla panika.
...no samo da so okej.
Lp
Danes nisem zdržal,oz. strah me je bilo da so tudi na drugem-najlepšem placu polži in sem šel pogledal. Hvalabogu niti enga, vse rože zdrave, štirje Hererji od 140 do 180cm. Sicer komaj na začetku cvetenja, ampak so blazne. Fotke čez kaka 2 tedna, ker prej ne grem gor. Danes sem jim nesel 10l 3kratne doze gnojila, zalil, in molil da bo do konca vse okej.
Blo me je strah ko prasico, ura je bila že čez osem, hodil sem po gozdu v temi,sam, sploh nazaj je bla panika.
...no samo da so okej.
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
-
ganja_farmer
evo moje rožce again:)
Na prvi sliki lahko vidte mojo WB, že cveti in tud štibla kr orng:)
na tej fotki se vid lahko COB (nirvana)
pa še 2 vrha od Citrala (nirvana)
drgač pa ratuje Citral purple:D
lp
Na prvi sliki lahko vidte mojo WB, že cveti in tud štibla kr orng:)
na tej fotki se vid lahko COB (nirvana)
pa še 2 vrha od Citrala (nirvana)
drgač pa ratuje Citral purple:D
lp
Osebna fotogalerija
lep pozdrav!
jes bi sam vprašu, kdaj približno bo za pobrat, če so zdej laski po celi rožci začel rjavet? približno tretjina laska je zdej rjava.
hvala za odgovore, lp
jes bi sam vprašu, kdaj približno bo za pobrat, če so zdej laski po celi rožci začel rjavet? približno tretjina laska je zdej rjava.
hvala za odgovore, lp
ja jes mislim da ne umira. cveti pa zdej že mesc pa pou in so bati že fajn leplivi, sam nevem če bi jih pustu še kak tedn al 14 dni al bi jih pa že jutr poseku. zato pa vas vprašam.
-
sticky
vidim da veleum še ni uspel pogooglat
kupi mikroskop al pa lupo, pa trichome poglej. ko/če bodo medeninasto motni bi js pobral. ti pa kakor hočeš. tiste teorije ala 3/4 rjavih laskov so pa bolj ko ne blubiblabi.
kupi mikroskop al pa lupo, pa trichome poglej. ko/če bodo medeninasto motni bi js pobral. ti pa kakor hočeš. tiste teorije ala 3/4 rjavih laskov so pa bolj ko ne blubiblabi.