Swiss cannabis ice tea
Swiss cannabis ice tea
C-ICE
Pravi čaj z Švicarskim sirupom iz vršičkov konoplje in Švicarskim izvlečkom iz vršičkov konoplje
Sestava:voda, sirup iz vršičkov konoplje(5%), sladkor, limonin sok, izvleček črnega čaja (0.14%), antioksidant: askorbinska kislina, aroma izvleček iz vršičkov konoplje(0.0015%)
A je kdo to že probov?
www.hannah-biz.si -stran je še v izdelavi
(ledeni čaj ki malo diši po konoplji)
Pravi čaj z Švicarskim sirupom iz vršičkov konoplje in Švicarskim izvlečkom iz vršičkov konoplje
Sestava:voda, sirup iz vršičkov konoplje(5%), sladkor, limonin sok, izvleček črnega čaja (0.14%), antioksidant: askorbinska kislina, aroma izvleček iz vršičkov konoplje(0.0015%)
A je kdo to že probov?
www.hannah-biz.si -stran je še v izdelavi
(ledeni čaj ki malo diši po konoplji)
Re: Swiss cannabis ice tea
jaz sem zadevo že probal, poznam tudi fante ki to uvažajo, kar se mene tiče je zadeva dokaj okusna, pa tudi cenovno je kar sprejemljiva (350 sit v lokalu, v Avstriji sem za isto stvar plačal 2EUR)
A je vrtnica legalna???
Moja mat je prinesla od nekod caj iz koke
sam ga nisem (Se) probal =(
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
homer dej k si tolk na tabeuga mahnen...očitno maš pare...kupi æivas regal pa 2 g tabeuga pa razdrob belega pa fukn v 2 dcl kozarc pa natoci se čivasa do vrha pa spij in si zmagu
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
-
ganja_farmer
ajdi moderatorji zbrište zadne dva. Pa stay on the topic. Jst sem pa glih dons dobu od kolegice ta švicarski ledeni čaj z okusom konople:) bom kej sliku k bo čas če bo treba, drgač pa je na spletni strani www.c-ice.com, no pa vam poročam k ga bom spil:)
Osebna fotogalerija
-
fredikruger0
Quote:
homer dej k si tolk na tabeuga mahnen...očitno maš pare...kupi æivas regal pa 2 g tabeuga pa razdrob belega pa fukn v 2 dcl kozarc pa natoci se čivasa do vrha pa spij in si zmagu
erm....
raj ga potegn pa spij pol liter æivasa
erm....
raj ga potegn pa spij pol liter æivasa
kwa jonas,očitno se nisi probal... take uče boš mel
ŠTA JE MIŠEVI?!?!ŠTA STE SE USRALI?!
Probala včeraj...ni slab, sploh če upoštevaš, da ledenih čajev in drugih sladkih napitkov sploh ne pijem.
lp
t*
lp
t*
ja sam a to sploh kej prbije?
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO