Medicinski uporabniki in You tube

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
fedayeen
Prispevkov: 108
Pridružen: 28 Jul 2013, 18:20

Medicinski uporabniki in You tube

OdgovorNapisal/-a fedayeen » 16 Avg 2013, 20:50

A spremljate kej kanale na you tube od uporabnikov medicinske konoplje?

http://www.youtube.com/user/R3DBAND/featured

http://www.youtube.com/channel/UCYpZlWnqQTgqs1cmW5OaFqA

http://www.youtube.com/user/tokinGLX

http://www.youtube.com/channel/UCbXLN_CdaexztLvwkB4LpOg

http://www.youtube.com/user/nugporn

Tega je se mnogo... Opisi vrst, Dispensary Tours, zanimivo je tud spremljat kako se siri medical cannabis po zveznih drzavah. Colorado je celo za rekreativno uporabo dekriminalizeral in odpirajo prodajalne zacetek 2014 za VSE nad 21let! Se najbolj me veseli kako o konoplji govorijo zdej v USA in kaksno je javno mnenje glede legalizacije. Dejstvo je k pade USA v vojni proti konoplji, bo hitro padu cel svet, posledicno tudi Slovenija in reprogramiranje uporabnikov se bo lahko pricelo, da pozdravimo rane stigme...

Any feedback?

tostre
Prispevkov: 261
Pridružen: 07 Sep 2011, 19:20

Re: Medicinski uporabniki in You tube

OdgovorNapisal/-a tostre » 16 Avg 2013, 22:06

Iz tvojih ust v božja ušesa!!! Amen

Uporabniški avatar
setheh
Prispevkov: 1012
Pridružen: 09 Maj 2011, 15:59
Kontakt:

Re: Medicinski uporabniki in You tube

OdgovorNapisal/-a setheh » 19 Avg 2013, 17:41

Spremljam tokingGLX, čeprav večina teh kanalov ni izključno posvečena zdravljenju s konopljo, ampak bolj uživanju v konoplji, osebnim vlogom (video blog) ipd. Sicer me ne moti, da ti ljudje na Youtube konopljo uporabljajo tudi v rekreativne namene, je pa neumno verjeti, da je družno kajenje bonga za bongom zelo zdravilno. To je tako kot bi se zbrala neka skupina ljudi, ki bi se skupinsko mazali z arniko, ker je pač tako fino in bi potem razglabljali katera škatlica je bolj primerna.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley

fedayeen
Prispevkov: 108
Pridružen: 28 Jul 2013, 18:20

Re: Medicinski uporabniki in You tube

OdgovorNapisal/-a fedayeen » 19 Avg 2013, 18:22

Strinjam se, da ni izkljucno namen medicinska uporaba, je pa sam namen medicinske uporabe odprl vrata na siroko vsem kar potegne za sabo, posledicno tudi legalizacijo v coloradu, za rekreativno uporabo osebam starejsim od 21let. Tudi veliko lazje se izpostavis kot MM user, kot pa rekreativni uporabnik in glede na sirok potencial in koristnost, tudi kot preventiva, bi konopljo lahko uzival prakticno vsak, brez kakersnih koli omejitev.Se najvecji pomen se mi zdi moznost izbire, nadzor nad kvaliteto, podiranje tabujev, stigme, predsodkov, predvsem pa informacije. Tolk k je v zadnjih 2 letih prislo informacij glede konoplje, jih prej v 50letih ni bilo. Govor je o preverjenih informacijah, neodvisnih studijah,... in ne o propagandi in zavajanju brez kakersnih koli oprijemljivih argumentov. In vecina omenjenih to kar spremlja in vecina jih dela v canna industriji, so na tekocem z spremembami.

Drugac pa ce se pocutjo bolj zdravi ce grupno kadijo bong za bongom, se mi zdi to obsojat, al pa tko na easy doloct da to pa ful ni zdravilno, je za moje pojme zelo blizu slovenski zakonodaji, ki enaci heroin z konopljo. sej vemo vsi kako se pocutmo, ko nas drzava doloci za prekrskarje in kriminalce, za neki, ko vsak k je kadarkoli naredu dim, globoko v srcu ve, da z tem ni nic narobe. Da je bolj narobe vsa ta stigma on obsojanje, kot konoplja sama.
Vsi omenjeni imajo neke zdravstvene probleme, pa grem tud stavit ce bi vsak bral seznam za kar mu v kaliforniji zdravnik lahko priporoci konopljo, bi ziher najdu seznam z 20+ alinejam...


fedayeen
Prispevkov: 108
Pridružen: 28 Jul 2013, 18:20

Re: Medicinski uporabniki in You tube

OdgovorNapisal/-a fedayeen » 19 Avg 2013, 19:18

damn, he rly needs it...


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 3 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.