Šum na srcu

Uporaba konoplje v zdravstvene namene.
Trip
Prispevkov: 1
Pridružen: 21 Jul 2013, 20:14

Šum na srcu

OdgovorNapisal/-a Trip » 21 Jul 2013, 20:20

Pozdravljeni
Že od rojstva imam šum na srcu. Edino težavo ki sem imel je bila da me je srce »špikalo« v otroških letih. Tega že dolgo nimam. Nekaj časa nazaj se spet spomnem za to mojo napako na srcu in sem začel malo razmišljat in se posvetovat in slišal sem da naj bi kajenje marihuane škodovalo šumu na srcu. Zdaj ne vem, kaj naj sploh naredim, komu verjeti, ker mi je zdravje na prvem mestu. Zanima me če ima kdo isto tako napako in če ima kakšne slabe učinke ob kajenju marihuane in če res to škodi ali samo ni priporočljivo.
Hvala za odgovore in lep pozdrav

palck
Prispevkov: 223
Pridružen: 31 Mar 2013, 23:29

Re: Šum na srcu

OdgovorNapisal/-a palck » 21 Jul 2013, 20:27

Imam že od rojstva dalje šum na srcu (to mi ni nikoli povzročaslo težav) marihunao uživam že 6 let in se mi prav nič ne pozna
One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.
Bob Marley

sense
Prispevkov: 115
Pridružen: 17 Jan 2012, 23:40

Re: Šum na srcu

OdgovorNapisal/-a sense » 24 Jul 2013, 12:35

vsaka stvar se uživa v mejah normale, če pretiravamo so seveda hitro lahko posledice, poznam pa par kadilcev, ki so šum preboleli, kadijo občasno, pa nimajo problemov.

"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 2 in 0 gostovOpozorilo

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam. Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.

Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

cron